„Fluieraşii” vor fi sancţionaţi şi pecuniar. Nu vor scăpa nici antrenorii sau delegaţii

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aprobat în ultima şedinţă o serie de măsuri în ceea ce priveşte sancţiunile care se vor aplica arbitrilor şi observatorilor care „calcă strâmb”. 

Astfel, Arbitrii şi observatorii buzoieni care nu se conformează regulamentului şi disciplinei sportive vor primi şi sancţiuni pecuniare şi nu numai de suspendare aşa cum se întâmpla până acum.

Deciziile vor fi luate de către Departamentul de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Arbitri Buzău, condus de Gheorghe Voicu, ajutat de Gheorghe Mihalache şi Victor Stănişteanu.

 

Nu vor scăpa nici antrenorii sau delegaţii

Măsuri drastice şi împotriva antrenorilor şi delegaţilor echipelor angrenate în competiţiile de copii şi juniori. Aceştia vor primi sancţiuni în etape de suspendare şi pecuniare, dublu de cât sunt prevăzute pentru celelalte categorii.

„Am luat aceste măsuri pentru că antrenorii şi delegaţii sunt cei care ar trebui să îi educe pe aceşti copii. Dai exemplu negativ, aşa vor face şi ei. Şi nu puţine sunt cazurile în care juniorii au avut un comportament apreciat ca fiind dincolo de limita regulamentului.

Mai mult, există un program implementat de UEFA şi care va fi pus în aplicare şi la noi - “GRASSROOTS”,prin care părinţii copiilor legitimaţi în fotbalul judeţean sunt aşteptaţi la discuţii privind regulamentul de fotbal. Iar cei care doresc mai mult, pot participa la un curs de specializare la finalul căruia vor primi certificate atestate de forul European.

Scopul acestui curs este de a aduce la cunoştinţă în primul rând regulamentul de fotbal şi de a-I face pe părinţi să înţeleagă că micuţii lor fotbalişti trebuie lăsaţi să îşi vadă de joc în loc să comenteze la deciziile antrenorilor şi mai ales ale arbitrilor”, a precizat pentru Arena, Adrian Petre.

 

Cinci neprezentări la juniori, trei puncte minus la seniori

Dacă tot suntem la capitolul măsuri, să spunem că în cadrul aceluiaşi Comitet Executiv, s-au aprobat noi pedepse în ceea ce priveşte neprezentarea. Aslfel, la trei “absenţe” ale echipei de juniori, cea de seniori să fie penalizată cu trei puncte. Începând cu a şasea, la fiecare abatere seniorii vor pierde câte un punct.

Atletism

Stadionul de atletism de la marginea municipiului Buzău se află într-un amplu proces de reabilitare, iar la finalul lucrărilor, arena va beneficia de o pistă nouă de alergare, o tribună cu 1.500 de locuri, vestiare moderne şi tabelă de marcaj electronică.

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Lanurile şi Zărneşti, la pas,  Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Lanurile şi Zărneşti, la pas, Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a programat miercuri sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României, două echipe obţinând calificarea în semifinale la pas şi alte două cu emoţii.

 

 

Thumbnail Ovidiu Ionescu, hobby-uri noi în izolarea din Germania: „Specialitatea mea este banana bread!” Cei mai buni...
Thumbnail Marina Baboi, se află printre primii sportivi buzoieni reveniţi la antrenamente. Odată cu...
Thumbnail Cei mai buni tineri gimnaști români au semnat cu Steaua. Frați gemeni, buzoienii Robert și Gabriel...
Thumbnail Consiliul de Administrație al Federaţiei Române de Handbal a decis, să nu acorde titlurile în...
Thumbnail Imnul SCM Gloria Buzău a fost lansat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la...

Local Breaking News

Asfaltări masive în nordului judeţului

Preşedintele Neagu anunţă încă o etapă importantă de asfaltări, anul acesta cele mai mari şantiere fiind organizate pe drumurile din nordul judeţului. Odată reabilitate şi modernizate drumurile, se va putea vorbi inclusiv despre relansarea domeniului turismului

Citește mai departe...

Proiect european de patru milioane de lei, la Consiliul Judeţean Buzău

Un proiect de aproape patru milioane de lei pentru reducerea birocrației și simplicarea procedurilor în cadrul Consiliului Județean Buzău a primit finanțare din fonduri europene. Anunțul privind semnarea contractului a fost făcut luni de Ministerul Lucrărilor Publice,

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
Ilie Stan, antrenorul Gloriei Buzău: “Am avut oferte, dar nu am vrut să plec”
Miercuri, 15 Aprilie 2020
Ilie Stan (52 de ani) a fost un antrenor curtat în ultimele luni. Principalul echipei SCM Gloria Buzău a avut oferte de la mai multe cluburi, din... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Gloria, stop joc în acest sezon
Joi, 14 Mai 2020
- Primele șase echipe din Liga 2 merg în play-off cu punctele obținute în 24 de etape înjumătățite; - Echipele de pe locurile 7-18, printre... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
FRF a decis anularea competițiilor de copii și juniori
Vineri, 01 Mai 2020
Până să ia o decizie în privința continuării sau nu a campionatelor Liga 1, 2 și 3, Federația Română de Fotbal a decis, miercuri, 29... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Un jucător al Gloriei, voluntar în Noaptea de Înviere
Luni, 20 Aprilie 2020
Iulian Roșu, mijlocașul de 25 de ani al celor de la Gloria Buzău, campion al Ligii 1 cu FCSB și Astra Giurgiu, a fost voluntar în Noaptea de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Luceafărul Buzău, la a treia promovare în Liga I la futsal!
Luni, 01 Iunie 2020
Futsalul a devenit foarte popular la Buzău în ultimii ani. Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” nu e doar fieful echipelor de hadbal de primă... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE