„Fluieraşii” vor fi sancţionaţi şi pecuniar. Nu vor scăpa nici antrenorii sau delegaţii

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aprobat în ultima şedinţă o serie de măsuri în ceea ce priveşte sancţiunile care se vor aplica arbitrilor şi observatorilor care „calcă strâmb”. 

Astfel, Arbitrii şi observatorii buzoieni care nu se conformează regulamentului şi disciplinei sportive vor primi şi sancţiuni pecuniare şi nu numai de suspendare aşa cum se întâmpla până acum.

Deciziile vor fi luate de către Departamentul de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Arbitri Buzău, condus de Gheorghe Voicu, ajutat de Gheorghe Mihalache şi Victor Stănişteanu.

 

Nu vor scăpa nici antrenorii sau delegaţii

Măsuri drastice şi împotriva antrenorilor şi delegaţilor echipelor angrenate în competiţiile de copii şi juniori. Aceştia vor primi sancţiuni în etape de suspendare şi pecuniare, dublu de cât sunt prevăzute pentru celelalte categorii.

„Am luat aceste măsuri pentru că antrenorii şi delegaţii sunt cei care ar trebui să îi educe pe aceşti copii. Dai exemplu negativ, aşa vor face şi ei. Şi nu puţine sunt cazurile în care juniorii au avut un comportament apreciat ca fiind dincolo de limita regulamentului.

Mai mult, există un program implementat de UEFA şi care va fi pus în aplicare şi la noi - “GRASSROOTS”,prin care părinţii copiilor legitimaţi în fotbalul judeţean sunt aşteptaţi la discuţii privind regulamentul de fotbal. Iar cei care doresc mai mult, pot participa la un curs de specializare la finalul căruia vor primi certificate atestate de forul European.

Scopul acestui curs este de a aduce la cunoştinţă în primul rând regulamentul de fotbal şi de a-I face pe părinţi să înţeleagă că micuţii lor fotbalişti trebuie lăsaţi să îşi vadă de joc în loc să comenteze la deciziile antrenorilor şi mai ales ale arbitrilor”, a precizat pentru Arena, Adrian Petre.

 

Cinci neprezentări la juniori, trei puncte minus la seniori

Dacă tot suntem la capitolul măsuri, să spunem că în cadrul aceluiaşi Comitet Executiv, s-au aprobat noi pedepse în ceea ce priveşte neprezentarea. Aslfel, la trei “absenţe” ale echipei de juniori, cea de seniori să fie penalizată cu trei puncte. Începând cu a şasea, la fiecare abatere seniorii vor pierde câte un punct.

Atletism

Sprintera buzoiană Marina Andreea Baboi a debutat fulminanat în sezonul indoor 2019 reuşind să facă spectacol la prima participare la Campionatul Naţional Universitar de atletism de sală, competiţie organizată de Universitatea “Vasile Alecsandri”

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

”Canalizarea

nu este tomberon”

Citeste aici...

 

Thumbnail Performanţele şcolare şi extraşcolare obţinute de-a lungul timpului au plasat Şcoala Generală Nr. 15...
Thumbnail Sărbătoare mare, pe 18 decembrie, în Sala Sporturilor din Râmnicu Sărat. Cu mic, cu mare, începând de la...
Thumbnail Pauza dintre tur şi retur a prilejuit un motiv de sărbătoare pentru majoritatea echipelor de...
Thumbnail Tradiţionalul banchet de final a primii jumătăţi a campionatului reprezintă un moment deosebit, de bucurie şi...

Local Breaking News

Facturi mai ieftine de la Compania de Apă

Începând cu 1 ianuarie 2019, cota de TVA pentru serviciile de canalizare operate de Compania de Apă S.A. Buzău scade de la 19% la 9%. În consecinţă, preţul/tariful combinat de apă/canalizare-epurare a scăzut de la 8,15 lei la 7,89 lei.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
Ion Viorel, reconfirmat în funcţia de... blatist
Marți, 29 Ianuarie 2019
După cum se ştie, fostul antrenor al defunctei FC Gloria Buzău, Viorel Ion, a fost suspendat din sport pentru doi ani pentru trucarea unor meciuri... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Eu cred că Dumnezeu le-a aşezat aşa cum a trebuit”
Luni, 14 Ianuarie 2019
Lideră în seria I - SCM Gloria Buzău s-a reunit săptămâna trecută în vederea pregătirii sezonului de primăvară. Fără înfrângere în... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Marina Baboi şi Ovidiu Ionescu, sportivii anului la SCM Gloria Buzău! Handbalul feminin, cea mai...
Vineri, 28 Decembrie 2018
Sportul buzoian a cunoscut în 2018 un adevărat moment de cotitură, bifând unul dintre cei mai buni ani din istoria recentă. Acest lucru n-ar... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE