EVENIMENT

 

Dacii câştigă derby-ul cu Martelli şi îşi consolidează poziţia de lideri ai Diviziei de Buzău

Aflată la cea de a XVII-a ediţie, Divizia de Buzău a programat primul dintre derby-urile turneului. Campionii en-titre de la Dacii Buzău au dispus de Martelli Europe cu scorul de 7 la 5. Cel mai bun jucător al disputei a fost Daniel Poteraşu care a marcat 5

 dintre cele 7 goluri ale echipei sale. Acesta a reuşit să deschidă scorul pentru „daci” însă „croitorii” au egalat relativ repede şi părea că partida va fi una pe măsura aşteptărilor, adică echilibrată. Numai că, acelaşi Poteraşu în două rânduri şi „Beleaua” Docuz aveau să închidă tabela la pauză,  4 la 1 pentru formaţia lor.

Martelli începe mai bine mitanul secund şi reuşeşte să reducă din diferenţă graţie golurilor marcate de „Vişa” Cristea. Chiar dacă Lungoci măreşte din nou diferenţa, golul jucătorului-finanţator, Ricardo Lovata o readuce pe Martelli Europe în cărţi. Diferenţa avea să fie făcută din nou de acelaşi Poteraşu care prin cele două goluri marcate consecutiv, practic asigură victorie celor de la Dacii, chiar dacă adversarii aveau să reducă din diferenţă la ultima fază a derby-ului.

În celelate partide ale etapei, United Buzău a trecut de Spătaru, scor 7 la 4, iar FC Buzău a dispus, la limită, de Real Crâng Buzău cu scorul de 4 la 3.

Rezultate restante:

Real Măteşti - Chimia Buzău 8 - 8

ASFC Buzău - Real Crâng 4 - 3

Atletico Mărăcineni - Martelli Europe 6 – 4

 

Etapa 6, Duminică, 30.10.2022, teren Pedagogic:

Ora 17.00: ASFC Buzău - Spătaru

Ora 18.00 United Buzău – Bădicu Friends

Ora 19.00 Chimia Buzău – Atletico Mărăcineni

Ora 20.00 Real Măteşti - Dacii Buzău

Martelli Europe - Real Crâng va fi reprogramat săptămâna viitoare.

Atletism

Marina Baboi, cea mai bună atletă din România în probele de 100 și 200 m, îi va avea alături la cea mai importantă competiție de atletism pe care țara noastră o găzduiește în premieră, Campionatele Europene pe Echipe, pe mama și tatăl ei, care vin să îi facă galerie.

Citește mai departe...
„Decembrie Magic”. Programul evenimentelor organizate de Consiliul Judeţean Buzău

„Decembrie Magic”. Programul evenimentelor organizate de Consiliul Judeţean Buzău

Consiliul Județean Buzău organizează și anul acesta, în luna decembrie, o serie de manifestări, prilejuite de sărbătorile de iarnă, reunite sub denumirea ”Decembrie Magic”.

TÂRGUL de CRĂCIUN, găzduit de Centrul Muzeal de pe bulevardul Bălcescu

TÂRGUL de CRĂCIUN, găzduit de Centrul Muzeal de pe bulevardul Bălcescu

Unul dintre evenimentele speciale anunţate de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă, va fi organizat sub titulatura „Târg de Crăciun”, ocazie cu care copiii se pot întâlni cu Moş Crăciun şi cu traista lui plină cu daruri.

“Schimbările climatice: între fake news și realitate

“Schimbările climatice: între fake news și realitate"

Muzeul Județean Buzău în parteneriat cu Ambasada Sustenabilității în România organizează masa rotundă cu tema "Schimbările climatice: între fake news și realitate".

4 milioane de euro, finanțat prin PNRR pentru proiectul „Reducerea riscului de infecții nosocomiale la nivelul Spitalului Județean de Urgență Buzău”

4 milioane de euro, finanțat prin PNRR pentru proiectul „Reducerea riscului de infecții nosocomiale la nivelul Spitalului Județean de Urgență Buzău”

Consiliul Județean Buzău și Spitalul Județean de Urgență Buzău își vor da mâna în cadrul unui parteneriat ce ar urma să pună capăt unei mari probleme a sistemului sanitar de la noi: infecțiile nosocomiale.

Thumbnail Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, economistul Petre Emanoil Neagu, este primul dintre...
Thumbnail Succes fabulos, pentru sportul buzoian. Alexia Tatu a triumfat în întrecerea de U14, de la cel mai...
Thumbnail Forfotă mare vineri la Şcoala Cândeşti. Mai précis, la una dintre clasele de-a IV-a, acolo unde la...

Local Breaking News

Clip de prezentare a județului Buzău filmat de campionii Kemayo și Stoica

Unele dintre cele mai cunoscute atracții ale jucețului, prezentate de ambasadori inediți. Este vorba despre Freddy Kemayo și Bogdan Stoica, două nume cu greutate ale artelor marțiale. Campionii mondiali au mers la Vulcanii Noroioși, Tabăra de Sculptură Măgura și Muzeul Județean, locații în care au filmat secvențe din clipul ce promovează gala Dynamite Fighting Show.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
Ilie Stan, antrenorul Gloriei Buzău: “Am avut oferte, dar nu am vrut să plec”
Miercuri, 15 Aprilie 2020
Ilie Stan (52 de ani) a fost un antrenor curtat în ultimele luni. Principalul echipei SCM Gloria Buzău a avut oferte de la mai multe cluburi, din... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Gloria, stop joc în acest sezon
Joi, 14 Mai 2020
- Primele șase echipe din Liga 2 merg în play-off cu punctele obținute în 24 de etape înjumătățite; - Echipele de pe locurile 7-18, printre... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
FRF a decis anularea competițiilor de copii și juniori
Vineri, 01 Mai 2020
Până să ia o decizie în privința continuării sau nu a campionatelor Liga 1, 2 și 3, Federația Română de Fotbal a decis, miercuri, 29... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
,,Sunt pe viaţă fanul tău!”, imnul Gloriei Buzău (versuri)
Sâmbătă, 04 Mai 2019
Imnul SCM Gloria Buzău a fost lansat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sediul clubului din Crâng. Prezenţi au fost –... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Luceafărul Buzău, la a treia promovare în Liga I la futsal!
Luni, 01 Iunie 2020
Futsalul a devenit foarte popular la Buzău în ultimii ani. Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” nu e doar fieful echipelor de hadbal de primă... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE