DZIĘKI, KAMIL! ZDROWIE, POWODZENIA ORAZ PIĘKNE MOMENTY!

La finalul partidei câștigate contra Unirii Dej, stoperul Kamil Wiktorski, marcatorul singurului gol al meciului, foarte volubil, a vorbit cu sinceritate despre echipă, fotbal, suporteri și chiar despre restricțiile impuse de pandemie.
DZIĘKI, KAMIL!  ZDROWIE, POWODZENIA ORAZ  PIĘKNE MOMENTY!
 
Rep.:Înainte de toate, cum te simți ca unic marcator al unui meci încrâncenat? Pentru că a fost un meci încrâncenat...
Kamil:Da, desigur, așa a fost meciul. Puteam marca mai devreme, dar adversarii s-au apărat foarte bine. Am avut câteva situații de gol, dar am avut nevoie și de puțin noroc. Am muncit din greu, și consider că una peste alta astăzi am meritat acest gol.
 
Rep.:Această victorie obținută astăzi ne face să privim altfel și următoarea dispută.
Kamil:Da, această victorie ne va aduce cu siguranță mai multă încredere. Era foarte important pentru noi să învingem, să ne consolidăm poziția în clasament, chiar înaintea acestei pauze cauzate de jocurile internaționale, și să ne pregătim pentru jocul următor într-o atmosferă bună.
 
Rep.:Și, cel mai important, un pas înainte făcut în direcția play-off-ului.
Kamil:Da, fiecare meci va fi mai tensionat și mai important pentru noi, deoarece distanța față de urmăritoare este scurtă și trebuie să fim siguri că vom câștiga fiecare meci.
 
Rep.:Douăsprezece meciuri fără înfrângere. Cum se simte lucrul acesta?
Kamil:Toată echipa și toți antrenorii au muncit din greu, iar rezultatele obținute pe teren vin ca urmare a ceea ce am făcut la antrenament, a ceea ce am făcut în vestiar și a faptului că fiecare are rolul său în această echipă. Este un efort mare, depus de toată lumea.
 
Rep.:Cât de importante au fost absențele celor trei jucători, aici incluzându-l și pe Zamfir?
Kamil:Cred că antrenorul, evident, a trebuit să facă anumite modificări, dar consider că orice jucător din echipă are calități și aptitudini să joace la acest nivel și să ajute echipa în orice moment pe parcursul sezonului, așa că eu consider că jucătorii care au intrat și au jucat pe poziții diferite s-au descurcat bine astăzi.
 
Rep.:Așadar, nu există titulari și rezerve…
Kamil:Nu,nu, așa cum am mai spus, toți formăm o echipă, cu toții muncim din greu pentru echipă și cred că acesta este modul în care putem depăși orice adversar.
 
Rep.:E primul gol pentru Buzău, câte crezi că vei marca?
Kamil:Eu? Pentru Buzău? Depinde cât mă va folosi antrenorul, eu sper că voi evolua cât voi putea de mult și că voi fi într-o formă bună. Ca fundaș, cel mai important este să nu primesc gol, cum s-a întâmplat astăzi, iar să marchez este ca un bonus pentru mine și echipă. Așadar, mă bucur foarte mult pentru acest lucru.
 
Rep.:Apropo de Buzău, cum e viața aici? Te-ai adaptat destul de bine. Ești cu echipa, cu familia…
Kamil:Da, familia mea este aici. De asemena sunt câțiva jucători pe care îi cunoșteam de la Călărași, așa că nu aveam de ce să nu mă simt bine la Buzău. De asemenea, staff-ul și oamenii de aici ne-au primit cu brațele deschise, dar, desigur, cel mai important lucru este să jucăm fotbal de calitate, și să obținem rezultate bune  pentru oraș și pentru această echipă.
 
Rep.:Dar despre suporteri ce ne poți spune?
Kamil:Suporterii…Din nefericire, astăzi nu au putut fi prezenți, iar pentru noi acesta nu este cel mai bun lucru. Am văzut când am câștigat meciuri, cum ar fi cel cu Clinceniul, am simțit atmosfera și am văzut bucuria fanilor, așa că sper ca ei să revină cât mai repede posibil!
 
Rep.:Că veni vorba de fani…Cum stau lucrurile în Polonia? Există restricții? 
Kamil:Momentan, nu. Deocamdată nu se aplică restricții pentru stadioane și fani în Polonia, cred că stadioanele sunt deschise publicului. Există un procent de peste 40-50 % vaccinați, așa că acolo nu sunt problemele care există în acest moment în România.
 
Rep.:Mulțumim, și mult success!
Kamil:Vă mulțumesc și eu!
 
(Florian NECULAI / Andrei SOLOMON)
 

Atletism

Marina Baboi, cea mai bună atletă din România în probele de 100 și 200 m, îi va avea alături la cea mai importantă competiție de atletism pe care țara noastră o găzduiește în premieră, Campionatele Europene pe Echipe, pe mama și tatăl ei, care vin să îi facă galerie.

Citește mai departe...
Stimulente financiare pentru medicii nou angajaţi

Stimulente financiare pentru medicii nou angajaţi

Pentru a-i stimula pe medici să vină la SJU Buzău, Consiliul Judeţean Buzău a hotărât ca orice medic nou angajat în secţiile cu deficit de personal din Spitalul Judeţean să beneficieze, timp de şase luni de la data angajării, de stimulente financiare a căror valoare este echivalentă cu două salarii minime brute cumulate. 

„BĂTĂLIA CĂRŢILOR 2021” şi-a desemnat câştigătorii

„BĂTĂLIA CĂRŢILOR 2021” şi-a desemnat câştigătorii

Concursul „Bătălia Cărţilor” are ca scop promovarea lecturii în rândul copiilor şi adolescenţilor, adresându-se elevilor de gimnaziu şi celor de liceu. În acest an, în premieră, am desfăşurat şi Bătălia cărţilor în limba franceză, pentru elevii de liceu.

Se măreşte alocaţia de hrană pentru bolnavii din Spitalul Judeţean

Se măreşte alocaţia de hrană pentru bolnavii din Spitalul Judeţean

Consiliul Judeţean a decis majorarea cu 10 la sută a alocaţiilor de hrană pentru pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean Buzău. 

În ciuda restricţiilor impuse de pandemie, Consiliul Judeţean va oferi şi anul acesta cadouri de Sărbători

În ciuda restricţiilor impuse de pandemie, Consiliul Judeţean va oferi şi anul acesta cadouri de Sărbători

Fără celebra fasole cu ciolan, de Ziua Naţională, dar cu tunel luminat în faţa instituţiei Consiliului Judeţean Buzău şi a Muzeului.

Thumbnail Este jumătatea anilor '90 şi băieţii echipaţi în roşu şi albastru joacă un fotbal care îţi desfată privirea. Cu...
Thumbnail Lansată în 2018 de FRF şi cu un succes veritabil prin peste 10.000 de copii U13 participanţi la...
Thumbnail De obicei ma descurc binisor cu vorbele. Dar acum... Povestea marelui campion, provenind dintr-o familie...
Thumbnail În calitate de „Ambasador” al copiilor cu autism, acesta va participa pentru a doua oară la...

Local Breaking News

Cadou pentru buzoieni din partea Consiliului Judeţean. „Vali Boghean Band”, din Basarabia, va susţine două spectacole gratuite

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Consiliul Judeţean Buzău va organiza  un spectacol gratuit susţinut de „Vali Boghean Band“.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
Ilie Stan, antrenorul Gloriei Buzău: “Am avut oferte, dar nu am vrut să plec”
Miercuri, 15 Aprilie 2020
Ilie Stan (52 de ani) a fost un antrenor curtat în ultimele luni. Principalul echipei SCM Gloria Buzău a avut oferte de la mai multe cluburi, din... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Gloria, stop joc în acest sezon
Joi, 14 Mai 2020
- Primele șase echipe din Liga 2 merg în play-off cu punctele obținute în 24 de etape înjumătățite; - Echipele de pe locurile 7-18, printre... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
FRF a decis anularea competițiilor de copii și juniori
Vineri, 01 Mai 2020
Până să ia o decizie în privința continuării sau nu a campionatelor Liga 1, 2 și 3, Federația Română de Fotbal a decis, miercuri, 29... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
,,Sunt pe viaţă fanul tău!”, imnul Gloriei Buzău (versuri)
Sâmbătă, 04 Mai 2019
Imnul SCM Gloria Buzău a fost lansat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sediul clubului din Crâng. Prezenţi au fost –... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Luceafărul Buzău, la a treia promovare în Liga I la futsal!
Luni, 01 Iunie 2020
Futsalul a devenit foarte popular la Buzău în ultimii ani. Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” nu e doar fieful echipelor de hadbal de primă... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE