Semifinalistă în CUPĂ, dar cu gândul la TITLUL NAŢIONAL

CS Viitorul 2010 Buzău a participat în premieră la turneul final al Cupei României la Futsal U19 Tineret, ce s-a desfăşurat în perioada 27-29 martie la Târgu Secuiesc. Echipa antrenată de profesorii Cristian Lupu şi Vasile Tudose a avut o evoluţie destul de reuşită dacă ţinem cont că

 în sferturile de finală a învins campioana naţională – Poli Iaşi, scor 6-1, graţie golurilor marcate de Grăjdan (3), Bălan (2) şi Duman.

Din păcate, în semifinale buzoienii au fost învinşi de Informatica Timişoara, scor 4-7 (Bălan-2; Spătaru). Însă, ca o palidă consolare, echipa timişoreană avea să câştige în cele din urmă competiţia.

“Un rezultat extraordinar pentru băieţii noştri care se află la prima participare în această competiţie. Victoria cu 6-1 în faţa celor de la Politehnica Iași, a fost considerată de specialişti o adevărată surpriză. Am învins campioana de anul trecut, în urma unui joc perfect. În semifinale am fost învinşi de o echipă mai experimentată, dar avem speranţe că ne vom lua revanşa la turneul final al al Campionatului Naţional ce se va desfăşura la finalul lunii mai. Avem o echipă competitivă ce poate obţine rezultate extraordinare”, a spus, Cristi Lupu, managerul buzoienilor.

„A fost un spectacol reuşit! Viitorul ne-a dat mult de furcă, dar adevărul e că şi noi ne-am făcut meciul greu la un moment dat. Am condus cu 3-0, apoi am făcut şase greşeli, ei au marcat, apoi s-au apropiat la un gol. Ne-am revenit însă şi ne-am impus.” a declarat Florin Chiriţescu, directorul sportiv al echipei Informatica Timişoara.

La turneul de la Târgu Secuiesc, antrenorii Cristi Lupu şi Vasile Tudose au avut la dispoziţie următorul lot de jucători: Nicolae Dinu, Răzvan Popescu – Andrei Grăjdan, Gabriel Niţă, Ionuţ Gheorghe, Ion Spătaru, Marius Suditu, Eric Duman, Adrian Stanciu, Bogdan Bălan, Cătălin Halângă, Dănuţ Vlad.

 

În campionat, lideri detaşaţi

Deşi mai sunt două etape de disputat din campionatul regulat, CS Viitorul 2010 Buzău ocupă prima poziţie a seriei din care face parte şi nu mai poate pierde calificarea la tuneul final al Campionatului Naţional de Tineret – U19, la futsal.

Atât rezultatele obţinute în Cupa României, cât şi evoluţiile din campionat fac ca echipa buzoiană să spere la un loc pe podium şi de ce nu chiar la obţinerea titlului naţional.

În ultima partidă disputată, Viitorul 2010 Buzău a trecut, pe teren propriu, de United Galaţi, scor 7-3.

Buzoienii vor întâlni în ultimele două etape ale campionatului regulat, duminică 9 aprilie, pe teren propriu (Sala de Sport a Liceului Tehnologic “Henri Coandă)- Dunărea Călăraşi şi pe 23 aprilie, în Sala Sporturilor din Săprata Monteoru – Viitorul Verneşti.

C.N. U19, Seria a II-a, clasament: 1.Viitorul 2010 Buzău – 27p.; 2.Dunărea 2005 Călăraşi – 21p.; 3.Viitorul Verneşti – 6p.; 4.CS United Galaţi – 3p.

Handbal Competitii

La sfârşitul săptămânii trecute, 11-12 martie, sala CSS din Buzău a fost gazda turneului semifinal, la minivolei, competiţie la care au participat sportivi născuţi 2004 şi mai tineri, şi la care au participat echipele CSS Buzău, CSS „Nicu Gane” Fălticeni, CS Arcada Galaţi.

Citește mai departe...

Atletism

Elita atletismului balcanic şi-a dat întâlnire la Stara Zagora, în Bulgaria, la cea de-a 71-a ediţie a Campionatelor Balcanice de atletism pentru seniori, competiţie care a reunit la start sportivi din 19 ţări! 

Citește mai departe...
„Concas” şi „Locomotiva”, retrocedate fotbalului buzoian

„Concas” şi „Locomotiva”, retrocedate fotbalului buzoian

Veste excelentă pentru iubitorii fotbalului buzoian şi a sportului, în general: două foste baze sportive, în jurul cărora se crease un brand local, vor fi reintroduse în circuitul fotbalistic, după ce ani buni fuseseră abandonate, din motive mai mult sau mai puţin susţinute

Două medalii pentru lotul “buzoian”, la Campionatele Europene

Două medalii pentru lotul “buzoian”, la Campionatele Europene

Rachetomodelismul buzoian se menţine în topul internaţional, dovadă şi rezultatele obţinute de sportivii coordonaţi de Lucian Şercăianu la recent disputatele Campionate Europene de la Wroclawek, în Polonia.

Drumul spre LIGĂ, deschis! Ştiinţa Bucureşti – SCM Gloria Buzău 22-32 (10-14)

Drumul spre LIGĂ, deschis! Ştiinţa Bucureşti – SCM Gloria Buzău 22-32 (10-14)

Echipa feminină de handbal a făcut un pas uriaş către promovarea directă în Liga Naţională. Sâmbătă, la Bucureşti, SCM Gloria şi-a surclasat principala contracandidată, Ştiinţa, şi s-a detaşat în fruntea clasamentului după doar 4 etape. Găzduită de “Iris Sports Arena”,

Au alunecat pe „rulmenţi”: HC Buzău – Atletico Alexandria 25-26 (11-11)

Au alunecat pe „rulmenţi”: HC Buzău – Atletico Alexandria 25-26 (11-11)

După un start perfect în primele două etape ale noului sezon, cu o victorie obţinută pe teren propriu cu CSU Târgovişte şi în deplasare la Braşov, echipei masculine de handbal i-a fost tăiat elanul duminică, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, în etapa a 3-a a Diviziei A.

 

Thumbnail Veste excelentă mai ales pentru SCM Gloria Buzău şi HC 2012 Buzău care vor evolua din toamnă pe...
Thumbnail Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aniversat luni 37 de ani, prilej pentru...
Thumbnail După un an mai mult decât reuşit, în care au bifat un titlu de campioană judeţeană, o Supercupă...
Thumbnail Tur de campionat remarcabil pentru echipa antrenată de tânărul şi ambiţiosului Ionuţ Damir, încununat...
Thumbnail România începe să adune performanţe în patinajul artistic, o disciplină olimpică aproape străină sportivilor...

Local Breaking News

Noutăţi în transportul public local. Vor fi amenajate noi chioşcuri pentru bilete de călătorie

Trans Bus SA Buzău va înfiinţa 12 centre de unde buzoienii îşi vor putea procura tichete de călătorie ori abonamente pentru ca şoferii de autobuze să nu mai piardă vremea cu eliberarea biletelor.

Citește mai departe...

Echipamente ultramoderne de imagistică medicală vor ajunge în dotarea Spitalului Judeţean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se numără printre cele 34 de unităţi sanitare din ţară care primesc echipamente medicale de ultimă generaţie.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMAGE
LUCEAFĂRUL BUCUREŞTI, „noua generaţie” A TROFEULUI ARENA BUZOIANĂ
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
A treia ediţie a „Trofeului Arena Buzoiană” a fost câştigată tot de o echipă bucureşteană, este vorba despre Luceafărul Noua Generaţie,... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
PAUL MIHALACHE, UN BUZOIAN, LA CURTEA REGELUI FOTBAL
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Cu siguranţă, mulţi iubitori ai fotbalului autohton au observat ”dispariţia”  lui Paul Mihalache, un arbitru promiţător, cu multe... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Luca Năstase, micul talent din Smeeni care i-a uimit pe englezi
Vineri, 29 Septembrie 2017
Marţi, 26 septembrie, a împlinit opt ani, şi este nepotul fostului primar din Smeeni, devenit celebru datorită pălăriei sale şi a stilului... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE