Condor Fortuna Friends, noua campioană a Diviziei de Buzău

Săptămâna trecută, pe Pedagogic Arena s-a disputat ultimul meci al celei de a XII-a, ediţii a Diviziei de Buzău, prilej cu care organizatorii au înmânat şi premiile cuvenite echipelor participante, în funcţie de rezultatele obţinute.
A fost se pare cea mai interesantă şi valoroasă ediţie a Diviziei de Buzău, dacă ne aruncăm o privire peste loturile de jucători şi unde îi regăsim pe R. Stan, Bunică, Marcu, Scarlat, Lungoci, Bobe, C. Puşcă, I. Chirică sau Şt. Leu, ultimii patru convocaţi de antrenorul principal – Cristi Lupu la naţionala de minifotbal a României cu care au participat recent la Campionatul European.
Cu un singur rezultat de egalitate şi victorii pe linie, Condor Fortuna Friends este câştigătoarea celei de a XII-a ediţii a acestei competiţii, trupa manageriată de Mihai Budescu şi Daniel “MAU” Constantin dând şi cel mai bun goalkeeper – Costel Toader şi cel mai bun jucător – Gabriel Bobe.
Pe locul secund, cu cel mai bun atac, a terminat WMC Robert Team, echipa manageriată de Dorin Bulete, urmând să participe alături de campioană, la turneul Regional de la Braşov, acolo unde se vor decide echipele care vor merge la turneul final al Campionatului Naţional. Asociaţia Judeţeană de Minifotbal le-a oferit celor două formaţii voucere ce constau în achitarea taxei de participare, la competiţia de sub “Tâmpa”.
Tot la o competiţie naţională, este vorba despre Cupa României, Divizia de Buzău va fi reprezentată de râmnicenii de la Iftronix.
Revenind la festivitatea de premiere să precizăm că în premieră s-a acordat un premiu special, intitulat sugestiv – “Speranţa minifotbalului buzoian”, distincţie care i-a revenit lui Alexandru Oprea component al echipei Spartanii.
La categoria “fair-play”, cele două voucere cu bilete la finala Cupei României şi Supercupa României, au revenit formaţiilor Mehtaliştii şi Arghir.
Cristi Fliter, Cătălin Vulpe, Victor Stănişteanu, Nicolae Florian, Cezar Ionescu şi Bogdan Savin au fost cei care au încercat să împartă nepreferenţial deciziile luate, chiar dacă pe parcursul campionatului nu au reuşit să îi mulţumească pe toţi.
Clasament final – Divizia de Buzău, ediţia a XII-a:
1.Condor Fortuna Friends (manageri Mihai Budescu şi Daniel Constantin);
2.WMC Robert Team (Dorin Bulete);
3.Victoria Buzău (Fabien Tomescu);
4.Electrica Buzău (Iulian Popescu);
5.Amicii Buzău (Vali Mazâlu);
6.Liceul Tehnologic “Henri Coandă” Buzău (Constantin Mogoş);
7.Iftronix Râmnicu Sărat (Vasile Iftinoiu);
8.Arghir Buzău (Daniel Arghir);
9.Spartanii Buzău (Ionuţ Dumitru);
10.Real Crâng Buzău (Ionuţ Burcioagă şi Ionuţ Băcanu);
11.Mehtaliştii (Marian Ciubuc şi Ionel Lungu);
12.Bădicu Friends (Sorin Bădicu);
13.Atletico Buzău (Ionel Fega – de menţionat că au evoluat doar în returul campionatului, prelând rezultatele echipei Contry Boys).
 
Număr record de echipe înscrise la competiţiile naţionale sub egida FMR!
Federaţia de Minifotbal din România a anunţat oficial că în acest an s-au înscris nu mai puţin de 69 de echipe la cele patru campionate regionale, 94 de echipe la Cupa României ce va avea loc la Cluj Napoca (7-9 iulie) şi 45 de echipe la Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor Publice de la Piatra Neamţ (23-25 iunie). Aceste cifre le depăşesc pe cele din anii trecuţi şi asigură o concurenţă puternică pentru trofeele naţionale majore oferite în acest an de Federaţie.
Chiar dacă C.Ex. a aprobat toate solicitările venite din partea organizatorilor, doar confirmarea plăţii taxelor de participare până în data de 31 a asigurat dreptul de participare al echipelor, după această dată fiind comunicat numărul final de echipe participante.
 
Bătălia se va da  la Braşov
În vederea calificării la turneul final, federaţia de specialitate organizează 4 campionate regionale (Braşov - Sud-Est, Iaşi - Nord-Est, Oradea - Nord-Vest şi Drobeta Turnu Severin - Sud-Vest), competiţie la care s-au înscris în total 69 de echipe ce vor încerca să obţină calificarea la Campionatul Naţional de la Bacău din perioada 12-15 iulie, campionat ce va desemna campioana României 2017 la minifotbal.
Reprezentantele Diviziei de Buzău,  Condor Fortuna Friends şi Victoria WMC  vor evolua în Campionatul Regional Sud-Est, Braşov.
Cele 16 echipe participante la turneul ce va avea loc la Braşov în perioada 30 iunie - 2 iulie au fost împărţite în patru grupe de câte patru echipe, primele patru urmând să se califice în ultimul act.
Dar iată componenţa cele patru grupe:
Grupa A: Condor Fortuna Friends Buzău (Buzău), Ary&Roby Buftea (Buftea), Neatza&Prietenii (Bucureşti) şi vicecampioana din Constanţa
Grupa B: Ajax Galaţi (Galaţi), Inter Palas (Constanţa), Victoria WMC Buzău (Buzău) şi Micro 2 (Târgovişte)
Grupa C: Chedra Tax DoelPan (Ploieşti), Divertis (Târgovişte), Terwa Braşov (Braşov) şi ACS Deltaforce (Tulcea)
Grupa D: Old Boys Bucureşti (Bucureşti), AS Săgeata Stejarul (Tulcea), Eagles Galaţi (Galaţi) şi Dream Team (Braşov)
Câştigătorea Campionatului Naţional se va califica la ediţia din acest an a Ligii Campionilor.
 

Handbal Competitii

La sfârşitul săptămânii trecute, 11-12 martie, sala CSS din Buzău a fost gazda turneului semifinal, la minivolei, competiţie la care au participat sportivi născuţi 2004 şi mai tineri, şi la care au participat echipele CSS Buzău, CSS „Nicu Gane” Fălticeni, CS Arcada Galaţi.

Citește mai departe...

Atletism

Sprintera buzoiană, Marina Andreea Baboi, legitimată la LPS Buzău şi CSA Steaua Bucureşti, eleva profesorilor Doina Voinea şi Gabriel Nicolau, singura reprezentantă a judeţului nostru în competiţiile atletice internaţionale, în 2017,

Citește mai departe...
„Concas” şi „Locomotiva”, retrocedate fotbalului buzoian

„Concas” şi „Locomotiva”, retrocedate fotbalului buzoian

Veste excelentă pentru iubitorii fotbalului buzoian şi a sportului, în general: două foste baze sportive, în jurul cărora se crease un brand local, vor fi reintroduse în circuitul fotbalistic, după ce ani buni fuseseră abandonate, din motive mai mult sau mai puţin susţinute

Două medalii pentru lotul “buzoian”, la Campionatele Europene

Două medalii pentru lotul “buzoian”, la Campionatele Europene

Rachetomodelismul buzoian se menţine în topul internaţional, dovadă şi rezultatele obţinute de sportivii coordonaţi de Lucian Şercăianu la recent disputatele Campionate Europene de la Wroclawek, în Polonia.

Drumul spre LIGĂ, deschis! Ştiinţa Bucureşti – SCM Gloria Buzău 22-32 (10-14)

Drumul spre LIGĂ, deschis! Ştiinţa Bucureşti – SCM Gloria Buzău 22-32 (10-14)

Echipa feminină de handbal a făcut un pas uriaş către promovarea directă în Liga Naţională. Sâmbătă, la Bucureşti, SCM Gloria şi-a surclasat principala contracandidată, Ştiinţa, şi s-a detaşat în fruntea clasamentului după doar 4 etape. Găzduită de “Iris Sports Arena”,

Au alunecat pe „rulmenţi”: HC Buzău – Atletico Alexandria 25-26 (11-11)

Au alunecat pe „rulmenţi”: HC Buzău – Atletico Alexandria 25-26 (11-11)

După un start perfect în primele două etape ale noului sezon, cu o victorie obţinută pe teren propriu cu CSU Târgovişte şi în deplasare la Braşov, echipei masculine de handbal i-a fost tăiat elanul duminică, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, în etapa a 3-a a Diviziei A.

AUTO TUning

Stiri auto 4Tuning

 

Thumbnail În perioada 26 – 30 septembrie, fotbaliştii  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au...
Thumbnail Buzoianul Horaţio Zaharia, veteran al atletismului, a obţinut medalii la Campionatul Balcanic în aer liber de...
Thumbnail Şeful secţiei de atletism din cadrul SCM Gloria Buzău şi totodată antrenor la Clubul Sportiv Şcolar,...
Thumbnail Agitaţie mare şi entuziasm pe măsură sâmbătă la Verneşti, în prejma terenului de fotbal. Motivul a fost...
Thumbnail Marţi, 26 septembrie, a împlinit opt ani, şi este nepotul fostului primar din Smeeni, devenit...

Local Breaking News

DJST Buzău: ANUNŢ DE PARTICIPARE în cadrul proiectului “Program naţional de formare“ | Iată condiţiile de participare

Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret Buzău organizează, în cadrul proiectului “Program naţional de formare“ în luna septembrie, activitatea de selecţie a 25 de tineri,

Citește mai departe...

Primăria Buzău organizează campionat de table, şah şi rummy pentru pensionari

Primăria Buzău organizează special pentru pensionarii din judeţul Buzău între 25 şi 29 septembrie o competiţie la table, şah şi rummy.

Citește mai departe...

Publicitate

 

IMAGE
LUCEAFĂRUL BUCUREŞTI, „noua generaţie” A TROFEULUI ARENA BUZOIANĂ
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
A treia ediţie a „Trofeului Arena Buzoiană” a fost câştigată tot de o echipă bucureşteană, este vorba despre Luceafărul Noua Generaţie,... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
GLORIA, la a treia neprezentare
Vineri, 15 Septembrie 2017
Portivit sansanews.ro, marţi, la sediul lichidatorului judiciar EVA CONT SPRL, a avut loc al treilea termen al licitaţiei constând în bunurile... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
PAUL MIHALACHE, UN BUZOIAN, LA CURTEA REGELUI FOTBAL
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Cu siguranţă, mulţi iubitori ai fotbalului autohton au observat ”dispariţia”  lui Paul Mihalache, un arbitru promiţător, cu multe... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Cezar Ionescu şi Cristi Fliter, 18 partide, în Champions League
Vineri, 15 Septembrie 2017
Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie intercluburi la nivel mondial de minifotbal, a fost organizată de Federaţia Europeană de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE