Poliţia Buzău, argint la Barcelona WPFT GOLD CUP 2017

În perioada 26 – 30 septembrie, fotbaliştii  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au participat la turneul de minifotbal  organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, în localitatea Salou, lângă Barcelona, la care au fost prezente 18 echipe din 12 ţări.

Poliţiştii buzoieni au fost repartizaţi în grupa B,  pe care au încheiat-o “en fanfare” cu 5 victorii din tot atâtea partide disputate şi mai mult, fără gol primit (golaveraj 16-0). Buzoienii au trecut de OCCLO - Franţa cu 6-0, IPA Moldova 3-0, IPA Maroc 2-0, Tongeren  -Belgia 4-0 şi AZ Moscow 1-0. În optimi au trecut de Horizon Maroc cu 5-0, în sferturi de IPA Bordeaux - Franţa cu 3-1, iar în semifinale de Mogadishu - Somalia cu 3-0.

A urmat marea finală, în care Poliţia Buzău  a dat piept cu ruşii de la I.P.A. St. Petersburg, un meci pierdut la limită, scor 2-3.  Menţionăm faptul că echipa buzoaiană a evoluat încă din prima repriză în inferioritate numerică, din cauza excesului de zel al unuia dintre arbitri, care l-a eliminate prea uşor, pentru proteste, pe Ceauşel. Chiar şi în aceste condiţii trupa manageriată de Gabriel Dragomir a reuşit să revină şi să marcheze pentru 1-2 şi 2-3, ultimul gol venind prea târziu pentru a intra în prelungiri.

Aşadar, locul 2, unul meritat, gustul înfrângerii din finală fiind “îndulcit” prin câştigarea a două premii speciale, Ionuţ Baba – cel mai bun goalkeeper şi Gabriel Pană – golgheterul competiţiei cu nouă reuşite.

La acest turneu, pentru echipa buzoiană au mai înscris: Sebi Ceauşel (6), Vică Glogoviţeanu (4), Mihai Chiorcău (3), Alin Oprea (2), Fane Taraze (2), Adrian Fâşie (2), Costin Oproescu (1).

Acest rezultat completează vitrina cu trofee a clubului CS Poliţia Buzău, echipa manageriată de Gabriel Dragomir obţinând rezultate excelente şi la alte turnee internaţionale la care a participat.

Din delegaţia condusă de Cms. şef  Laurenţiu Pantazi (şeful IPJ Buzău), au făcut parte jucătorii Ionuţ Baba, Mihai Chiorcău, Victor Glogoviţeanu, Gabriel Pană, Sebi Ceauşel, Fănel Taraze, Costin Oproescu, Adrian Fâşie şi Alin Oprea Alin-jucatori, directorul sportiv Mihai Tărtăreanu şi Gabi Dragomir - manager general.

Participarea la turneu a fost posibilă datorită sprijinului primit de la I.P.A. Buzău, Consiliul Judeţean Buzău, CS Poliţia Buzău şi SNPPC.

Alături de echipa buzoiană s-au aflat şi SC Agrocob Star SRL (ma­nager Gelu Preda Puieşti), SC Alkaron SRL (manager Tronaru Florinel), SC Nouă Tei SRL (manager Hoţescu Ion), Team Săgeata (manager Oprea Florin), SC Vulcani SRL (manager Titi Bilghiru), SC Autoglobus SRL (manager Ion Toma), Terasa Popas Merei (ma­nager Nelu Burlacu) şi Aurora Grup Buzău.

La sfârşitul lunii octombrie, poliţiştii buzoieni vor reveni pe plaiurile Mioritice, gruparea manageriată de Gabriel Dragomir urmând să participe la tradiţionalul turneu - Cupa Daniubius de la Galati şi vor încheia sezonul, cu două competiţii organizate la Buzău, ediţia jubiliară a Memorialului “Ion Sultănescu” (16-17 noiembrie, Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” şi turneul final SNPPC ce se va desfăşura în staţiunea Sărata Monteoru în intervalul 21-23 noiembrie.

Atletism

Sprintera buzoiană Marina Andreea Baboi a debutat fulminanat în sezonul indoor 2019 reuşind să facă spectacol la prima participare la Campionatul Naţional Universitar de atletism de sală, competiţie organizată de Universitatea “Vasile Alecsandri”

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

”Canalizarea

nu este tomberon”

Citeste aici...

 

Thumbnail Performanţele şcolare şi extraşcolare obţinute de-a lungul timpului au plasat Şcoala Generală Nr. 15...
Thumbnail Sărbătoare mare, pe 18 decembrie, în Sala Sporturilor din Râmnicu Sărat. Cu mic, cu mare, începând de la...
Thumbnail Pauza dintre tur şi retur a prilejuit un motiv de sărbătoare pentru majoritatea echipelor de...
Thumbnail Tradiţionalul banchet de final a primii jumătăţi a campionatului reprezintă un moment deosebit, de bucurie şi...

Local Breaking News

Facturi mai ieftine de la Compania de Apă

Începând cu 1 ianuarie 2019, cota de TVA pentru serviciile de canalizare operate de Compania de Apă S.A. Buzău scade de la 19% la 9%. În consecinţă, preţul/tariful combinat de apă/canalizare-epurare a scăzut de la 8,15 lei la 7,89 lei.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
Ion Viorel, reconfirmat în funcţia de... blatist
Marți, 29 Ianuarie 2019
După cum se ştie, fostul antrenor al defunctei FC Gloria Buzău, Viorel Ion, a fost suspendat din sport pentru doi ani pentru trucarea unor meciuri... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Eu cred că Dumnezeu le-a aşezat aşa cum a trebuit”
Luni, 14 Ianuarie 2019
Lideră în seria I - SCM Gloria Buzău s-a reunit săptămâna trecută în vederea pregătirii sezonului de primăvară. Fără înfrângere în... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Marina Baboi şi Ovidiu Ionescu, sportivii anului la SCM Gloria Buzău! Handbalul feminin, cea mai...
Vineri, 28 Decembrie 2018
Sportul buzoian a cunoscut în 2018 un adevărat moment de cotitură, bifând unul dintre cei mai buni ani din istoria recentă. Acest lucru n-ar... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE