Montana, petrecere în inima naturii

Tur de campionat remarcabil pentru echipa antrenată de tânărul şi ambiţiosului Ionuţ Damir, încununat cu un loc cinci mult peste aşteptări. Şi un bun prilej pentru o petrecere de final, organizată într-un decor de vis, la pensiunea „La Lac” din Păltineni.

 Acolo unde au fost prezenţi majoritatea componenţilor lotului, şi petrecerea s-a întins până a doua zi.

Sâmbăta trecută, Ciprian Tănase şi Sorin Manolache au fost primii jucători ai Montanei care au ajuns la faţa locului. Simpaticul „Manole” s-a dovedit la fel de punctual ca şi în activitatea de fotbalist, lucru care nu poate fi decât de lăudat. Interesant este că personajul nostru a decis să îşi umple timpul până la apariţia colegilor cu unul dintre marile sale hobby-uri, pescuitul. După ce a achiziţionat în grabă cele necesare unei partide de pescuit ad-hoc, Sorin s-a înarmat cu multă răbdare şi s-a pus pe pescuit. Cât despre captură, e de ajuns să spunem că mult mai mare noroc a avut pe terenul de fotbal.

Încet-încet, locaşia a început să se populeze. Individual sau în grup, suporterii şi jucătorii pătârlăgeni şi-au făcut apariţia, iar buna dispoziţie s-a declanşat instantaneu. Nu au lipsit glumele între colegi şi prieteni, căci „galbenii” au demonstrat de ceva timp că formează o adevărată familie. Ca de obicei, sufletul petrecerii a fost grupul format din „căpitanul” Lixăndroiu, atacantul Piştea, antrenorul Damir sau Valentin Jipa, bine secondaţi de tinerii Dumitru, Bulfei sau Fijer. Meniul a fost şi el unul destul de bogat şi variat, la bază fiind carnea de porc, aceasta fiind şi perioada propice consumării acestui aliment. Asezonat evident cu un vin de mare calitate, „vinovat” pentru acest lucru fiind nimeni altul decât Costin Oprea, preşedintele clubului de fotbal Montana.

Între două-trei glume, s-a discutat şi despre fotbal, nu în ultimul rând despre turul de sezon recent încheiat. Toţi componenţii lotului au căzut de acord că parcursul echipei în tur a fost unul foarte bun, cu oarece mici sincope, dar mult peste aşteptări. Echipa care promova acum doi ani s-a transformat într-un adversar redutabil, cel mai bun argument în acest sens fiind meciul cu SCM Gloria Buzău, încheiat cu o victorie ce se putea lesne transforma într-un succes pentru „munteni”. Petrecerea s-a prelungit până a doua zi, mai ales că tandemul Piştea-Lixăndroiu a sărbătorit şi ziua onomastică, iar pensiunea respectivă a asigurat şi condiţii bune de cazare.

De menţionat şi anumite companii şi persoane care şi-au dat concursul pentru reuşita acestei petreceri, dar care au fost alături de echipă şi pe parcursul ultimelor sezoane. Este vorba de un aport consistent al domnului Dănuţ Anghel, proprietarul brutăriei Holding.com şi al cofetăriei Angel Cake Cafe, responsabilă pentru surprizele dulci şi delicioase. Autorităţile locale şi Consiliul Local reprezentate de domnul primat Ion Gherghiceanu şi domnul viceprimar Gheorghe Ivan au fost şi ele alături de echipa de fotbal, cu un sprijin financiar prompt şi extrem de binevenit. Nu trebuie omis nici sprijinul companiei INS GREEN, mereu acolo când a fost nevoie. Pensiunea „Valea Lupului” şi cafe-barul „La Fântâniţa” au fost de fiecare dată martore ale sărbătoririi succeselor jucătorilor Montanei. Vorbe frumoase şi despre Damar Wood, firma patronată de Sorin Manolache fiind de fiecare dată alături de Montana Pătârlagele, iar Sorin în persoană dovedindu-se nu de puţine ori decisiv, marcând goluri decisive.

Chiar dacă nu a putut participa efectiv la petrecere, vicepreşedintele Artemis Dumitru a fost, este şi cu siguranţă va fi permanent lângă echipa de fotbal, lucru valabil şi în cazul preşedintelui Costin Oprea. Cu toţii au pus umărul la obţinerea unor rezultate frumoase, deosebite, pentru o echipă care a surprins plăcut în jumătatea de sezon deja încheiată. Şi care are resurse pentru a continua pe aceeaşi linie până la finalul întrecerii. Lucru care nu ar aduce decât mai multă savoare unei competiţii parcă mai echilibrate ca oricând.

Handbal Competitii

După un duş rece în primul joc, chiar pe teren propriu, în faşa principalei candidate la promovare, şi un success la Voluntari, care a mai reparat moralul, fetele de la volei au revenit în sala Colegiului Haşdeu pentru un nou duel, 

Citește mai departe...

Atletism

Elita atletismului balcanic şi-a dat întâlnire la Stara Zagora, în Bulgaria, la cea de-a 71-a ediţie a Campionatelor Balcanice de atletism pentru seniori, competiţie care a reunit la start sportivi din 19 ţări! 

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Asociaţia judeţeană de Fotbal Buzău va organiza în perioada 15 decembrie 2018 - 28 februarie 2019 cea de a doua ediţie a Campionatului Judeţean de Futsal, competiţie la care pot participa cluburile afiliate. Înscrierile  se pot face până la luni, 10 decembrie 2018 la secretariatul AJF.

 

Thumbnail Competiţia se adresează echipelor de minihandbal (copii născuţi în 2008-2009), fete şi băieţi şi este...
Thumbnail Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aprobat în ultima şedinţă o serie de...
Thumbnail Pentru al doilea an consecutiv munca depusă de antrenorii din cadrul Clubului Sportiv Municipal Râmnicu...
Thumbnail S-a tras cortina peste cea de-a doua ediţie a campionatului de old-boys, competiţie organizată de fostul...
Thumbnail Lucrările la viitoarea bază sportivă LPS (Concas) avansează într-un ritm spectaculos. La nici două luni...

Local Breaking News

RECOMANDĂRI PENTRU PROTEJAREA INSTALAŢIILOR INTERIOARE DE ALIMENTARE CU APĂ

Compania de Apă S.A. Buzău face următoarele recomandări tehnice, pentru preîntâmpinarea problemelor legate de riscul de ingheţ al instalaţiilor interioare aferente alimentării cu apă:

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMAGE
LUCEAFĂRUL BUCUREŞTI, „noua generaţie” A TROFEULUI ARENA BUZOIANĂ
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
A treia ediţie a „Trofeului Arena Buzoiană” a fost câştigată tot de o echipă bucureşteană, este vorba despre Luceafărul Noua Generaţie,... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
PAUL MIHALACHE, UN BUZOIAN, LA CURTEA REGELUI FOTBAL
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Cu siguranţă, mulţi iubitori ai fotbalului autohton au observat ”dispariţia”  lui Paul Mihalache, un arbitru promiţător, cu multe... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Luca Năstase, micul talent din Smeeni care i-a uimit pe englezi
Vineri, 29 Septembrie 2017
Marţi, 26 septembrie, a împlinit opt ani, şi este nepotul fostului primar din Smeeni, devenit celebru datorită pălăriei sale şi a stilului... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE