Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Asociaţia judeţeană de Fotbal Buzău va organiza în perioada 15 decembrie 2018 - 28 februarie 2019 cea de a doua ediţie a Campionatului Judeţean de Futsal, competiţie la care pot participa cluburile afiliate. Înscrierile  se pot face până la luni, 10 decembrie 2018 la secretariatul AJF.
La prima ediţie au participat 8 echipe, turneul fiind câştigat de Team Săgeata care a învins în finală Olimpia Râmnicu Sărat, scor 8-1, podiumul de premiere fiind completat de Viitorul Verneşti care a dispus în finala mică de Gloria Vadu Paşii cu scorul de 6-3.
AJF urmăreşte prin organizarea acestei competiţii angrenarea echipelor din fotbalul judeţean într-o competiţie de acest gen cu scopul de a atrage cât mai mulţi practicanţi ai fobalului de sală în judeţul Buzău.
Organizarea competiţiei: revine Asociaţiei Judeţene de Fotbal subîndrumareaF.R.F. Organizarea jocurilor revine secţiilor de fotbal participante, conform prezentului regulament şiR.O.A.F.
Poate participa în campionatul  judeţean de futsal  orice echipă care se înscrie în competiţie, este afiliată  şi nu are datorii financiare la AJF;
Pot participa la această competiţie jucători (seniori şi juniori) din Ligile 3, 4, 5 şi 6 de fotbal şi Liga 2 de Futsal. Se acceptă jucători cu vârsta minimă 16 ani împliniţi.
 
Data şi locul desfăşurării: jocurile se vor desfăşura la Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi,,  Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv “Iolanda Balas Soter”, Sala de Sport a Liceului Tehnologic “Henri Coandă” (toate din Buzău) sau la Sala de Sport Municipală “Vasile Ştefan” din Râmnicu Sărat.  Jocurile vor fi programate   de Comisia  de  Competitii din cadrul AJF.
Cotizaţii, contribuţii, taxe:  Nu se percepe taxă de participare.
Fiecare membru afiliat plăteşte doar o taxă de meci în valoare de 150 de lei, în care sunt incluse indemnizatiile de arbitraj, observare, asistenţa medicală şi de organizare a jocului.
Taxa de contestaţie - 150 lei; Taxa pentru cartonaş galben - 20 lei; Taxă cartonaş roşu din două avertismente - 20 lei; Taxă de cauţiune pentru cartonaşul roşu - 40 lei; Taxă cartonaş roşu pentru o greşeală prevăzută în regulamentul de joc - 30 lei.
 
Programul: ediţia 2018-2019, a campionatului judetean de futsal  se organizează conform prevederilor Art. 36.1 c R.O.A.F. – în lunile decembrie 2018,  ianuarie şi februarie 2019. Sistemul de desfăşurare se va aproba în şedinţa Comitetului Executiv dupa perioada de înscriere.
Şedinţa echipelor pentru tragerea la sorţi şi alte informări va avea loc în data de 11 decembrie 2018 orele 15.00 la Sala de Şedinte din cadrul AJF – Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”.
Participanţi: Participarea la jocuri se va face pe baza  carnetelor de legitimare tip F.R.F.sau  A.J.F., cu viza anuală  pe anul 2018, precum şi viza medicală valabilă. Echipele înscrise în această competiţie trebuie să fie compuse din jucători amatori sau non-amatori în număr de maximum 18 persoane, din care numai 12 vor fi trecuţi pe raportul de arbitraj.
Jucătorii vor evolua pe bază de tabel vizat la începutul competiţiei de către Comisia de Competiţii din cadrul AJF, însoţite de carnetele de legitimare şi copie C.I. Pe perioada competiţiei nu se fac transferuri .
Titluri şi premii: Echipa clasată pe primul loc, va fi premiată cu diplomă, cupă, medalii şi mingi. Echipele clasate pe locurile doi, trei şi patru vor fi premiate cu diplome şi cupe. Se va premia de asemenea echipa Fair-Play cu diplomă şi cupă, cel mai bun jucător şi cel mai bun portar .
 
CONDITII ORGANIZATORICE:
A.J.F. Buzau se va ocupa de organizarea jocurilor . Asistenta medicala va fi asigurata de cadrul medical specializat . In vecinatatea terenului de joc vor exista doua autoturisme care vor fi identificate inainte de inceperea jocului  avand inscriptionat crucea rosie pe fond alb.Masurile de ordine vor fi asigurate de organizatorul competitiei .
La joc vor fi delegati doi arbitri si un observator  de joc care va avea functia si de cronometror.
Arbitrii vor fi delegati de CJA , iar observatorul va fi delegat de presedintele AJF.
             Cluburile participante au obligatia sa ajunga la terenul de joc cu maxim 60 minute inainte  de inceperea jocului ,iar cu 45 de minute inainte sa completeze raportul de joc si  sa achite taxa de joc. Echipele care nu vor achita taxa de joc in valoare de 150  lei  inaintea inceperii meciului, nu vor  putea participa la joc , pierzand astfel jocul prin forfait.
             Echipele  considerate gazda vor juca in echipamentul principal. In cazul in care  ambele echipe au echipament de aceeasi culoare , echipa oaspete va schimba echipamentul sau va juca cu veste de departajare numerotate. Neprezentarea la jocuri în afara cazurilor speciale vor avea următoarele consecinţe:
- pierderea jocului cu 3:0
- amenda   500 lei;
- la doua neprezentari , echipa in cauza va fi exclusa din competitie  si amendatata cu 2000 lei.
DREPTUL DE JOC:
Pot participa la aceasta competitie jucatori (seniori si juniori) din Liga a III-a, a IV-a, a V-a si a VI-a de fotbal in 11 si Liga a II-a de Futsal.Se accepta jucatori cu varsta minima 16 ani impliniti.
REGULI DE JOC:
 
In aceasta competitie se vor aplica prevederile “Regulamentului de organizare a competitiilor de fotbal in sala (R.O.C.)” aprobate de FIFA, FRF, ROAF si prezentul regulament.
JUCATORII:
Echipele vor fi formate din maximum  5 jucatori, dintre care unul va fi portar ( 4+1). Numarul maxim de jucatori de rezerva este de 7.
Pe parcursul unui joc este permis un numar nelimitat de inlocuiri de jucatori. Un jucator care a fost inlocuit poate reveni pe terenul de joc pentru a inlocui un alt jucator, iar inlocuirea poate fi efectuata cand mingea este in joc sau afara din joc.
DURATA PARTIDEI:
Partida se va desfasura in doua reprize a cate  20  minute, cu o pauza de maximum 10 minute. Cronometrorul va avea grija ca durata reprizelor sa fie regulamentara.
Orice repriza trebuie sa fie prelungita pentru a se permite executarea unei lovituri de pedeapsa (7 metri) sau executarea unei lovituri libere impotriva echipei care a comis mai mult de 7 greseli cumulate (din punctul de 9 metri).
Echipele au posibilitatea de a cere un minut de “timp mort” (time-out) in fiecare dintre reprize, respectandu-se urmatoarele principii:
Antrenorii echipelor sunt autorizati sa ceara un “timp mort” de 1 minut cronometrorului;
 
 

 

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Asociaţia judeţeană de Fotbal Buzău va organiza în perioada 15 decembrie 2018 - 28 februarie 2019 cea de a doua ediţie a Campionatului Judeţean de Futsal, competiţie la care pot participa cluburile afiliate. Înscrierile  se pot face până la luni, 10 decembrie 2018 la secretariatul AJF.

Thumbnail Sărbătoare mare, pe 18 decembrie, în Sala Sporturilor din Râmnicu Sărat. Cu mic, cu mare, începând de la...
Thumbnail Pauza dintre tur şi retur a prilejuit un motiv de sărbătoare pentru majoritatea echipelor de...
Thumbnail Tradiţionalul banchet de final a primii jumătăţi a campionatului reprezintă un moment deosebit, de bucurie şi...
Thumbnail Prezenţă buzoiană la Campionatul Mondial de fotbal feminin care va avea loc anul viitor (7 iunie – 7...
Thumbnail Buzăul este în continuă schimbare, indiferent că vorbim din punct de vedere economic, social,...

Local Breaking News

Facturi mai ieftine de la Compania de Apă

Începând cu 1 ianuarie 2019, cota de TVA pentru serviciile de canalizare operate de Compania de Apă S.A. Buzău scade de la 19% la 9%. În consecinţă, preţul/tariful combinat de apă/canalizare-epurare a scăzut de la 8,15 lei la 7,89 lei.

Citește mai departe...

RECOMANDĂRI PENTRU PROTEJAREA INSTALAŢIILOR INTERIOARE DE ALIMENTARE CU APĂ

Compania de Apă S.A. Buzău face următoarele recomandări tehnice, pentru preîntâmpinarea problemelor legate de riscul de ingheţ al instalaţiilor interioare aferente alimentării cu apă:

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
„Fluieraşii” vor fi sancţionaţi şi pecuniar. Nu vor scăpa nici antrenorii sau delegaţii
Joi, 22 Noiembrie 2018
Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aprobat în ultima şedinţă o serie de măsuri în ceea ce priveşte sancţiunile... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
PAUL MIHALACHE, UN BUZOIAN, LA CURTEA REGELUI FOTBAL
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Cu siguranţă, mulţi iubitori ai fotbalului autohton au observat ”dispariţia”  lui Paul Mihalache, un arbitru promiţător, cu multe... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Marina Baboi şi Ovidiu Ionescu, sportivii anului la SCM Gloria Buzău! Handbalul feminin, cea mai...
Vineri, 28 Decembrie 2018
Sportul buzoian a cunoscut în 2018 un adevărat moment de cotitură, bifând unul dintre cei mai buni ani din istoria recentă. Acest lucru n-ar... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE