Poliţia Buzău, argint la Barcelona WPFT GOLD CUP 2017

În perioada 26 – 30 septembrie, fotbaliştii  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au participat la turneul de minifotbal  organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, în localitatea Salou, lângă Barcelona, la care au fost prezente 18 echipe din 12 ţări.

Poliţiştii buzoieni au fost repartizaţi în grupa B,  pe care au încheiat-o “en fanfare” cu 5 victorii din tot atâtea partide disputate şi mai mult, fără gol primit (golaveraj 16-0). Buzoienii au trecut de OCCLO - Franţa cu 6-0, IPA Moldova 3-0, IPA Maroc 2-0, Tongeren  -Belgia 4-0 şi AZ Moscow 1-0. În optimi au trecut de Horizon Maroc cu 5-0, în sferturi de IPA Bordeaux - Franţa cu 3-1, iar în semifinale de Mogadishu - Somalia cu 3-0.

A urmat marea finală, în care Poliţia Buzău  a dat piept cu ruşii de la I.P.A. St. Petersburg, un meci pierdut la limită, scor 2-3.  Menţionăm faptul că echipa buzoaiană a evoluat încă din prima repriză în inferioritate numerică, din cauza excesului de zel al unuia dintre arbitri, care l-a eliminate prea uşor, pentru proteste, pe Ceauşel. Chiar şi în aceste condiţii trupa manageriată de Gabriel Dragomir a reuşit să revină şi să marcheze pentru 1-2 şi 2-3, ultimul gol venind prea târziu pentru a intra în prelungiri.

Aşadar, locul 2, unul meritat, gustul înfrângerii din finală fiind “îndulcit” prin câştigarea a două premii speciale, Ionuţ Baba – cel mai bun goalkeeper şi Gabriel Pană – golgheterul competiţiei cu nouă reuşite.

La acest turneu, pentru echipa buzoiană au mai înscris: Sebi Ceauşel (6), Vică Glogoviţeanu (4), Mihai Chiorcău (3), Alin Oprea (2), Fane Taraze (2), Adrian Fâşie (2), Costin Oproescu (1).

Acest rezultat completează vitrina cu trofee a clubului CS Poliţia Buzău, echipa manageriată de Gabriel Dragomir obţinând rezultate excelente şi la alte turnee internaţionale la care a participat.

Din delegaţia condusă de Cms. şef  Laurenţiu Pantazi (şeful IPJ Buzău), au făcut parte jucătorii Ionuţ Baba, Mihai Chiorcău, Victor Glogoviţeanu, Gabriel Pană, Sebi Ceauşel, Fănel Taraze, Costin Oproescu, Adrian Fâşie şi Alin Oprea Alin-jucatori, directorul sportiv Mihai Tărtăreanu şi Gabi Dragomir - manager general.

Participarea la turneu a fost posibilă datorită sprijinului primit de la I.P.A. Buzău, Consiliul Judeţean Buzău, CS Poliţia Buzău şi SNPPC.

Alături de echipa buzoiană s-au aflat şi SC Agrocob Star SRL (ma­nager Gelu Preda Puieşti), SC Alkaron SRL (manager Tronaru Florinel), SC Nouă Tei SRL (manager Hoţescu Ion), Team Săgeata (manager Oprea Florin), SC Vulcani SRL (manager Titi Bilghiru), SC Autoglobus SRL (manager Ion Toma), Terasa Popas Merei (ma­nager Nelu Burlacu) şi Aurora Grup Buzău.

La sfârşitul lunii octombrie, poliţiştii buzoieni vor reveni pe plaiurile Mioritice, gruparea manageriată de Gabriel Dragomir urmând să participe la tradiţionalul turneu - Cupa Daniubius de la Galati şi vor încheia sezonul, cu două competiţii organizate la Buzău, ediţia jubiliară a Memorialului “Ion Sultănescu” (16-17 noiembrie, Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” şi turneul final SNPPC ce se va desfăşura în staţiunea Sărata Monteoru în intervalul 21-23 noiembrie.

Handbal Competitii

La sfârşitul săptămânii trecute, 11-12 martie, sala CSS din Buzău a fost gazda turneului semifinal, la minivolei, competiţie la care au participat sportivi născuţi 2004 şi mai tineri, şi la care au participat echipele CSS Buzău, CSS „Nicu Gane” Fălticeni, CS Arcada Galaţi.

Citește mai departe...

Atletism

Elita atletismului balcanic şi-a dat întâlnire la Stara Zagora, în Bulgaria, la cea de-a 71-a ediţie a Campionatelor Balcanice de atletism pentru seniori, competiţie care a reunit la start sportivi din 19 ţări! 

Citește mai departe...
„Concas” şi „Locomotiva”, retrocedate fotbalului buzoian

„Concas” şi „Locomotiva”, retrocedate fotbalului buzoian

Veste excelentă pentru iubitorii fotbalului buzoian şi a sportului, în general: două foste baze sportive, în jurul cărora se crease un brand local, vor fi reintroduse în circuitul fotbalistic, după ce ani buni fuseseră abandonate, din motive mai mult sau mai puţin susţinute

Două medalii pentru lotul “buzoian”, la Campionatele Europene

Două medalii pentru lotul “buzoian”, la Campionatele Europene

Rachetomodelismul buzoian se menţine în topul internaţional, dovadă şi rezultatele obţinute de sportivii coordonaţi de Lucian Şercăianu la recent disputatele Campionate Europene de la Wroclawek, în Polonia.

Drumul spre LIGĂ, deschis! Ştiinţa Bucureşti – SCM Gloria Buzău 22-32 (10-14)

Drumul spre LIGĂ, deschis! Ştiinţa Bucureşti – SCM Gloria Buzău 22-32 (10-14)

Echipa feminină de handbal a făcut un pas uriaş către promovarea directă în Liga Naţională. Sâmbătă, la Bucureşti, SCM Gloria şi-a surclasat principala contracandidată, Ştiinţa, şi s-a detaşat în fruntea clasamentului după doar 4 etape. Găzduită de “Iris Sports Arena”,

Au alunecat pe „rulmenţi”: HC Buzău – Atletico Alexandria 25-26 (11-11)

Au alunecat pe „rulmenţi”: HC Buzău – Atletico Alexandria 25-26 (11-11)

După un start perfect în primele două etape ale noului sezon, cu o victorie obţinută pe teren propriu cu CSU Târgovişte şi în deplasare la Braşov, echipei masculine de handbal i-a fost tăiat elanul duminică, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, în etapa a 3-a a Diviziei A.

 

Thumbnail Veste excelentă mai ales pentru SCM Gloria Buzău şi HC 2012 Buzău care vor evolua din toamnă pe...
Thumbnail Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aniversat luni 37 de ani, prilej pentru...
Thumbnail După un an mai mult decât reuşit, în care au bifat un titlu de campioană judeţeană, o Supercupă...
Thumbnail Tur de campionat remarcabil pentru echipa antrenată de tânărul şi ambiţiosului Ionuţ Damir, încununat...
Thumbnail România începe să adune performanţe în patinajul artistic, o disciplină olimpică aproape străină sportivilor...

Local Breaking News

Noutăţi în transportul public local. Vor fi amenajate noi chioşcuri pentru bilete de călătorie

Trans Bus SA Buzău va înfiinţa 12 centre de unde buzoienii îşi vor putea procura tichete de călătorie ori abonamente pentru ca şoferii de autobuze să nu mai piardă vremea cu eliberarea biletelor.

Citește mai departe...

Echipamente ultramoderne de imagistică medicală vor ajunge în dotarea Spitalului Judeţean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se numără printre cele 34 de unităţi sanitare din ţară care primesc echipamente medicale de ultimă generaţie.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMAGE
LUCEAFĂRUL BUCUREŞTI, „noua generaţie” A TROFEULUI ARENA BUZOIANĂ
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
A treia ediţie a „Trofeului Arena Buzoiană” a fost câştigată tot de o echipă bucureşteană, este vorba despre Luceafărul Noua Generaţie,... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
PAUL MIHALACHE, UN BUZOIAN, LA CURTEA REGELUI FOTBAL
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Cu siguranţă, mulţi iubitori ai fotbalului autohton au observat ”dispariţia”  lui Paul Mihalache, un arbitru promiţător, cu multe... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Luca Năstase, micul talent din Smeeni care i-a uimit pe englezi
Vineri, 29 Septembrie 2017
Marţi, 26 septembrie, a împlinit opt ani, şi este nepotul fostului primar din Smeeni, devenit celebru datorită pălăriei sale şi a stilului... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE