Liga a III-a

Dragoş Ceauşel, dublă şi trei puncte pentru Gloria, la Fălticeni

Sunt în grafic. Aşa se poate spune după victoriile pe care elevii lui George Timiş le-a obţinut în mai puţin de o săptămână. În acelaşi timp, obiectivul acestora de a rămâne neînvinşi până la finalul campionatului este aproape îndeplinit.

Miercuri, 8 mai, într-o nouă etapă intermediară, „roş-albaştrii” sau deplasat la Fălticeni, pentru disputa cu Şomuz din localitate. Şi de această dată buzoienii au reuşit să se impună graţie dublei reuşite de Dragoş Ceauşel (min. 14, 18). Să menţionăm faptul că echipa noastră a evoluat în inferioritate numerică din minutul 49, atunci când Drăguţ a văzut al doilea galben şi implicit pe cel roşu. Echilibrul a fost restabilit însă cu zece minute înainte de final, goalkeeperul moldovean oprind cu mâna în afara propriului careu o situaţie în care Gloria putea să îşi majoreze avantajul.

La Fălticeni, George Timiş i-a trimis în teren pe: Gurău – Drăguţ, Ceauşel, Botea, Androne (Rus), Enescu, Danciu, Velisar (Asăvoaei), Roman (Oprea), Catană, Truţă (Mihalache).

Pentru “roş-albaştrii” urmează partida de sâmbătă cu CSM Focşani, ultima a sezonului de pe teren propriu.

Veniţi, cu mic cu mare, pentru noua promovare!

Elevii lui George Timiş vor susţine sâmbătă ultima reprezentaţie din acest sezon al eşalonului trei, în faţa propriilor suporteri. Promovată înainte cu cinci etape de final, SCM Gloria Buzău va întâlni, de la orele 19.00, pe stadionul din Crâng,

CSM Focşani.

Veniţi, dacă ne iubiţi!

Acesta este îndemnul cu care “roş-albaştrii” îi invită pe buzoieni să le fie alături pentru a sărbători o nouă promovare, iar la final să spunem: “Aţi venit pentru că ne iubiţi!”. Şi ne vom revedea în Liga 2!

Încă de pe acum prima certitudine la promovare, din cele cinci serii ale Ligii 3, SCM Gloria Buzău va fi premiată chiar de conducerea Federaţiei Române de Fotbal, care şi-a anunţat prezenţa la meciul de sâmbătă.

Vrem să împărtăşi bucuria noastră cu voi! Vă aşteptăm sâmbătă să cântăm performanţa unei echipe înfiinţate cu doar doi ani în urmă.

Hai Buzău, Buzău, Gloria Buzău!

Atletism

Marina Baboi a început perfect sezonul în aer liber la atletism. La sfârşitul acestei săptămâni, sportiva de la SCM Gloria Buzău a reuşit să câştige patru titluri naţionale la campionatele ce s-au desfăşurat pe Stadionul “Nicolae Dobrin”

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Lanurile şi Zărneşti, la pas,  Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Lanurile şi Zărneşti, la pas, Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a programat miercuri sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României, două echipe obţinând calificarea în semifinale la pas şi alte două cu emoţii.

Prin Dispoziția nr. 211 din 18 iulie 2019 Consiliul Județean Buzău este convocat în ședință ordinară în data de 25 iulie 2019, ora 09:00. 

 

PROIECTE DE HOTĂRÂRE 

Consiliul Judetean / Sedinta ordinara - iulie 2019

Thumbnail CSA RONIN DYN BUZAU, avându-l ca preşedinte pe Sempai Gabi Frăţilă, a fost gazda unui...
Thumbnail Veşti excelente de la Palatul Copiilor Buzău. Voicu Teodor – Mihnea, elev al cercului de şah...
Thumbnail Luni, 6 mai, la Buzău a avut loc a doua întâlnire regională din cadrul noului proiect al Şcolii...
Thumbnail Imnul SCM Gloria Buzău a fost lansat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la...

Local Breaking News

Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” va fi preluată de Primăria Buzău

În şedinţa de săptămâna trecută, consilierii locali municipali au aprobat solicitarea transmiterii Sălii Sporturilor “Romeo Iamandi” din domeniul public al statului şi din Administrarea Ministerului şi Sporturilor prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în domeniul public al Primăriei Buzău.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
Ion Viorel, reconfirmat în funcţia de... blatist
Marți, 29 Ianuarie 2019
După cum se ştie, fostul antrenor al defunctei FC Gloria Buzău, Viorel Ion, a fost suspendat din sport pentru doi ani pentru trucarea unor meciuri... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Eu cred că Dumnezeu le-a aşezat aşa cum a trebuit”
Luni, 14 Ianuarie 2019
Lideră în seria I - SCM Gloria Buzău s-a reunit săptămâna trecută în vederea pregătirii sezonului de primăvară. Fără înfrângere în... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Marina Baboi şi Ovidiu Ionescu, sportivii anului la SCM Gloria Buzău! Handbalul feminin, cea mai...
Vineri, 28 Decembrie 2018
Sportul buzoian a cunoscut în 2018 un adevărat moment de cotitură, bifând unul dintre cei mai buni ani din istoria recentă. Acest lucru n-ar... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE