Liga a III-a

Victorie preţioasă la Focşani

SCM Gloria Buzău a obţinut o victorie extrem de importantă la Focşani, în faţa echipei locale CSM, o formaţie incomodă care a fost cu câteva etape pe punctul de a scoate un rezultat de egalitate şi la Oţelul Galaţi.

Elevii lui George Timiş şi-au luat măsurile necesare, din punct de vedere sportiv, pentru a se întoarce la Buzău cu toate cele trei puncte. Ceea ce s-a şi întâmplat, mai ales datorită jocului din prima repriză când „roş-albaştrii” au controlat autoritar ostilităţile, lucru concretizat şi pe tabela de marcaj.

La nici un sfert de oră de la reluare, căpitanul Gloriei, Ciprian Petre profită de o pasă excelentă venită de la un adversar şi îl execută pe goalkeeperul vrâncean cu un lob perfect de la 18 metri.

Gazdele îşi trec în cont prima ocazie şi singura importantă a primei reprize în urma unei lovituri libere, însă Ionuţ Gurău este atent şi respinge în corner. Pe rând, Ciprian Petre, Răzvan Catană, Petre Mihalache sau Costin Puşcă ratează desprinderea din poziţii excelente de a marca. Ce nu au reuşit aceştia, a făcut-o focşănenul Ionuţ Salaoru în minutul 37. La un corner bătut perfect de Ciprian Petre de pe partea stângă, fundaşul CSM-ului deviază cu capul, pe colţul lung, execuţie care l-a lăsat fără replică pe colegul său dintre buturi.

Repriza secundă a început în nota de dominare a gazdelor, care după câteva încercări de la distanţă, au reuşit să intre în joc în minutul 65, când Ştefan Lupu l-a păcălit pe Ionuţ Gurău cu un şut din lovitură liberă. Gazdele au prins curaj însă atacurile lor au fost bine blocate de defensiva buzoiană. Intraţi pe parcursul reprizei secunde, Florin Cazan şi Dănuţ Oprea crează golul care aduce liniştea în tabăra „roş-albastră” cu două minute înainte de finalul regulamentar.

Din păcate pentru buzoieni, în primul minut al prelungirilor, Remus Popa profită de relaxarea din defensiva noastră şi înscrie cu capul în urma unei lovituri libere.

Avea să fie şi ultimul gol al acestui joc, unul controlat de elevii lui George Timiş şi în urma căruia SCM Gloria Buzău rămâne în fruntea seriei I, la egalitate de puncte cu Oţeşlul Galaţi, dar cu un golaveraj mai bun.

Etapa viitoare, SCM Gloria Buzău va juca ultimul meci al turului, în faţa propriilor suporteri, sâmbătă, 24 noiembrie, de la orele 14.00, pe stadionul din Crâng.

CSM Focşani – SCM Gloria Buzău 2-3 (0-2)

Au marcat:Lupu 65; Popa 90+1 / C. Petre 12; Salaoru 37 (autog.); D. Oprea 88

CSM Focşani:Dogaru – Săpunaru, Panaite (Dediu), Parlac, Mihai, Manu, Lupu, Salaoru, Pădineanu, Pasăre, Lăudatu. Antrenor: Vasilică Burgă

SCM Gloria Buzău:Gurău – Androne, Botea, C. Puşcă, Ceauşel, Drăguţ, C. Petre (Roman), Camara, Asavoaiei (D. Oprea), Mihalache (Truţă), Catană (Cazan). Antrenor: George Timiş

Handbal Competitii

După un duş rece în primul joc, chiar pe teren propriu, în faşa principalei candidate la promovare, şi un success la Voluntari, care a mai reparat moralul, fetele de la volei au revenit în sala Colegiului Haşdeu pentru un nou duel, 

Citește mai departe...

Atletism

Elita atletismului balcanic şi-a dat întâlnire la Stara Zagora, în Bulgaria, la cea de-a 71-a ediţie a Campionatelor Balcanice de atletism pentru seniori, competiţie care a reunit la start sportivi din 19 ţări! 

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Asociaţia judeţeană de Fotbal Buzău va organiza în perioada 15 decembrie 2018 - 28 februarie 2019 cea de a doua ediţie a Campionatului Judeţean de Futsal, competiţie la care pot participa cluburile afiliate. Înscrierile  se pot face până la luni, 10 decembrie 2018 la secretariatul AJF.

 

Thumbnail Competiţia se adresează echipelor de minihandbal (copii născuţi în 2008-2009), fete şi băieţi şi este...
Thumbnail Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aprobat în ultima şedinţă o serie de...
Thumbnail Pentru al doilea an consecutiv munca depusă de antrenorii din cadrul Clubului Sportiv Municipal Râmnicu...
Thumbnail S-a tras cortina peste cea de-a doua ediţie a campionatului de old-boys, competiţie organizată de fostul...
Thumbnail Lucrările la viitoarea bază sportivă LPS (Concas) avansează într-un ritm spectaculos. La nici două luni...

Local Breaking News

RECOMANDĂRI PENTRU PROTEJAREA INSTALAŢIILOR INTERIOARE DE ALIMENTARE CU APĂ

Compania de Apă S.A. Buzău face următoarele recomandări tehnice, pentru preîntâmpinarea problemelor legate de riscul de ingheţ al instalaţiilor interioare aferente alimentării cu apă:

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMAGE
LUCEAFĂRUL BUCUREŞTI, „noua generaţie” A TROFEULUI ARENA BUZOIANĂ
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
A treia ediţie a „Trofeului Arena Buzoiană” a fost câştigată tot de o echipă bucureşteană, este vorba despre Luceafărul Noua Generaţie,... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
PAUL MIHALACHE, UN BUZOIAN, LA CURTEA REGELUI FOTBAL
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Cu siguranţă, mulţi iubitori ai fotbalului autohton au observat ”dispariţia”  lui Paul Mihalache, un arbitru promiţător, cu multe... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Luca Năstase, micul talent din Smeeni care i-a uimit pe englezi
Vineri, 29 Septembrie 2017
Marţi, 26 septembrie, a împlinit opt ani, şi este nepotul fostului primar din Smeeni, devenit celebru datorită pălăriei sale şi a stilului... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE