Liga a III-a

FINAL de an... TRADIŢIONAL

Pauza dintre tur şi retur a prilejuit un motiv de sărbătoare pentru majoritatea echipelor de fotbal. Moment de petrecere, dar şi de bilanţ şi făcut planuri pentru a doua parte a campionatului.

Lucrurile nu au stat altfel nici pentru Metalul Buzău,  trupa lui Vali Stan alegând drept locaţie Restaurantul “Diana”, un loc foarte primitor, şi mai ales un local care aparţine unui mare prieten al Metalului – Florin “Rooney” Mihalaşcu.

Coincidenţă sau nu, în anul serbării Centenarului Marii Uniri, “metaliştii” buzoieni au ieşit din tipar, ca să spunem aşa, şi au ales să se distreze oarecum altfel, mai trradiţional. De această dată nea Guiu, Patrick şi ceilalţi au schimbat strategia şi au optat pentru sacrificarea unui porc, pe care l-au preparat după bunul plac. O dată înjunghiat, animalul a ajuns pe mâinile dibace ale antrenorului cu portarii Fane Leu şi ale maseorului Gheorghe “Picioruş” Roşu. O treabă excelent făcută de cei doi felceri,  şi mai ales a “leului” care s-a dovedit un adevărat expert în artatranşatului de porci, el mărturisind că a deprins aceste ablităţi încă din copilărie. Totul a fost la superlativ, iar personajul nostru merită sincere felicitări pentru prestaţia foarte bună.

Invitaţii au avut chiar şi de ales. Cei care au decis să nu înfrunte frigul de afară s-au regrupat în interiorul localului, pe lângă mese, dar asta numai până în momentul în care s-a auzit de afară zvonul că urmează degustarea şoriciului. În câteva minute, porcul nostru a rămas fără “haine”, toţi cei prezenţi declarând la unison că şoriciul a fost foarte gustos, dar oarecum insuficient.

Reveniţi în interiorul localului, cei prezenţi au început distracţia, pe acorduri muzicale. Şi la capitolul distracţie, s-au remarcat preşedintele, antrenorul principal şi căpitanul echipei. La îndemnul acestora, toţi jucătorii s-au adunat pe ringul de dans, acolo unde au curs dedicaţiile şi melodiile dintre cele mai diverse. O surpriză foarte plăcută a fost verva deosebită a lui „Tata Jean” de Buzău,  care a dansat tot timpul şi a invitat şi pe ceilalţi să i se alăture. Nici măcar faptul că Dinamo, una dintre echipele sale de suflet (ca şi a majorităţii jurnaliştilor prezenţi la petrecere) a fost zdrobită la Giurgiu nu a fost de ajuns ca să strice cheful lui nea Guiu, care a demonstrat un entuziasm debordant  şi molipsitor.

Petrecerea s-a încheiat târziu, în noapte. Chiar dacă parcursul echipei a fost mai inconstant, comparativ cu sezonul trecut, bucuria şi plăcerea jucătorilor şi staff-ului de la Metalul au rămas la fel. Urmează o scurtă şi binemeritată vacanţă, apoi jucătorii vor reveni la antrenamente. Şi, cine ştie, poate vor apărea şi ceva surprize în lot. Până atunci, multă sănătate, fericire, şi Sărbători cu bine tuturor!

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Asociaţia judeţeană de Fotbal Buzău va organiza în perioada 15 decembrie 2018 - 28 februarie 2019 cea de a doua ediţie a Campionatului Judeţean de Futsal, competiţie la care pot participa cluburile afiliate. Înscrierile  se pot face până la luni, 10 decembrie 2018 la secretariatul AJF.

Thumbnail Sărbătoare mare, pe 18 decembrie, în Sala Sporturilor din Râmnicu Sărat. Cu mic, cu mare, începând de la...
Thumbnail Pauza dintre tur şi retur a prilejuit un motiv de sărbătoare pentru majoritatea echipelor de...
Thumbnail Tradiţionalul banchet de final a primii jumătăţi a campionatului reprezintă un moment deosebit, de bucurie şi...
Thumbnail Prezenţă buzoiană la Campionatul Mondial de fotbal feminin care va avea loc anul viitor (7 iunie – 7...
Thumbnail Buzăul este în continuă schimbare, indiferent că vorbim din punct de vedere economic, social,...

Local Breaking News

Facturi mai ieftine de la Compania de Apă

Începând cu 1 ianuarie 2019, cota de TVA pentru serviciile de canalizare operate de Compania de Apă S.A. Buzău scade de la 19% la 9%. În consecinţă, preţul/tariful combinat de apă/canalizare-epurare a scăzut de la 8,15 lei la 7,89 lei.

Citește mai departe...

RECOMANDĂRI PENTRU PROTEJAREA INSTALAŢIILOR INTERIOARE DE ALIMENTARE CU APĂ

Compania de Apă S.A. Buzău face următoarele recomandări tehnice, pentru preîntâmpinarea problemelor legate de riscul de ingheţ al instalaţiilor interioare aferente alimentării cu apă:

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
„Fluieraşii” vor fi sancţionaţi şi pecuniar. Nu vor scăpa nici antrenorii sau delegaţii
Joi, 22 Noiembrie 2018
Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aprobat în ultima şedinţă o serie de măsuri în ceea ce priveşte sancţiunile... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
PAUL MIHALACHE, UN BUZOIAN, LA CURTEA REGELUI FOTBAL
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Cu siguranţă, mulţi iubitori ai fotbalului autohton au observat ”dispariţia”  lui Paul Mihalache, un arbitru promiţător, cu multe... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Marina Baboi şi Ovidiu Ionescu, sportivii anului la SCM Gloria Buzău! Handbalul feminin, cea mai...
Vineri, 28 Decembrie 2018
Sportul buzoian a cunoscut în 2018 un adevărat moment de cotitură, bifând unul dintre cei mai buni ani din istoria recentă. Acest lucru n-ar... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE