Şi-a revenit „Vioară”?: „Sunt şi într-o dispută cu preşedintele clubului şi cu asta am spus totul“

„Cât timp Tulpan va fi preşedinte eu nu voi vota ca Primăria să dea bani la Gloria“. „Până nu pleacă toţi şobolanii de acolo de sus (n.r. birourile Gloriei) eu nu voi reveni la Gloria“. Acestea sunt doar câteva dintre declaraţiile incendiare pe care Viorel Ion le-a făcut în presa locală şi naţională în ultimii 10-11 ani.
 De aici nu se putea trage decât decât o singură concluzie: Viorel Ion vedea ca imposibilă o colaborare cu Dan Tulpan la Gloria Buzău.
Microbiştii buzoieni cunosc desfă­şurarea evenimentelor şi ceea ce s-a întâmplat în aceşti ani. Se pare că istoria se repetă şi „Vioară“ arată din nou cu degetul spre Dan Tulpan, considerat principalul vinovat pentru situaţia dezastruoasă în care se află gruparea din Crâng, practic în pragul desfiinţării.
 
Gloria Buzău a plecat umilită de la Călăraşi, pierzând cu 8-0 în faţa Dunării antrenate de Ionel Ganea. După meci, Viorel Ion a anunţat, în exclusivitate la Sport Total FM, în emisiunea „Execuţii în direct”, că Gloria Buzău a ajuns la final de drum şi e posibil ca această partidă să fi fost şi ultima. Tehnicianul a spus că nimeni nu mai poate să facă treabă cu aceşti jucători blazaţi şi terminaţi psihic după ce nu şi-au luat salariile de şapte luni şi a trimis săgeţi în direcţia preşedintelui Dan Tulpan, pe care îl acuză că foloseşte banii veniţi de la Primărie doar pentru a scoate echipa din insolvenţă.
„S-a ajuns prea departe şi s-ar putea ca acest meci de la Călăraşi să fie ultimul pentru Gloria Buzău. Umilinţă ca asta n-am văzut în viaţa mea şi daca vom continua aşa nici Fabio Capello sau Trappatoni, dacă vin la Buzău, nu poate face nimic cu aceşti jucători blazaţi, terminaţi psihic. Oamenii nu mai pot face nimic. Am ieşit din şedinţă, şedinţă, şedinţă…
Dacă în această săptămână nu se fac eforturi pentru ca aceşti jucători să fie plătiţi, eu nu mai am ce să caut la stadionul Gloria.
Au zis ca vine Ion şi face performanţă fără bani. Am luat echipa din C, am dus-o în B, apoi A. După aia am luat-o iar din C, am dus-o în B. Aşa nu se mai poate. Am dus-o o lună, două, trei… Dar nu şapte luni să nu ai bani! A început să-mi fie ruşine să ies pe stradă.
Trebuie să dăm cărţile pe faţă. Jucătorii m-au anunţat că nu mai participă la niciun antrenament de luni. Nu se mai poate! Sunt şi într-o dispută cu preşedintele clubului şi cu asta cred că v-am spus totul. Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă. El vrea să salveze clubul din insolvenţă. Am băgat-o eu în insolvenţă? Nu eu, nu jucătorii am băgat-o în insolvenţă.
Eu am găsit datorii foarte mari. Mă sacrific eu cu aceşti jucători, echipa iese din insolvenţă în vară şi eu nu pot să dau cu piciorul la nişte jucători.
Vă spun sincer că plânge sufletul în mine. Am vrut să las totul azi (n.r. sâmbătă, după meciul de la Călăraşi), să-mi las ecusonul şi să plec acasă.
Familia a venit să mă ia de aici. După fiecare joc am tensiune 18 cu 13.
Nu-mi reproşez nimic. Am făcut tot ce am putut, dar nu mai pot merge mai departe”, a declarat Viorel Ion, la Sport Total FM.

Handbal Competitii

La sfârşitul săptămânii trecute, 11-12 martie, sala CSS din Buzău a fost gazda turneului semifinal, la minivolei, competiţie la care au participat sportivi născuţi 2004 şi mai tineri, şi la care au participat echipele CSS Buzău, CSS „Nicu Gane” Fălticeni, CS Arcada Galaţi.

Citește mai departe...

Atletism

Elita atletismului balcanic şi-a dat întâlnire la Stara Zagora, în Bulgaria, la cea de-a 71-a ediţie a Campionatelor Balcanice de atletism pentru seniori, competiţie care a reunit la start sportivi din 19 ţări! 

Citește mai departe...
„Concas” şi „Locomotiva”, retrocedate fotbalului buzoian

„Concas” şi „Locomotiva”, retrocedate fotbalului buzoian

Veste excelentă pentru iubitorii fotbalului buzoian şi a sportului, în general: două foste baze sportive, în jurul cărora se crease un brand local, vor fi reintroduse în circuitul fotbalistic, după ce ani buni fuseseră abandonate, din motive mai mult sau mai puţin susţinute

Două medalii pentru lotul “buzoian”, la Campionatele Europene

Două medalii pentru lotul “buzoian”, la Campionatele Europene

Rachetomodelismul buzoian se menţine în topul internaţional, dovadă şi rezultatele obţinute de sportivii coordonaţi de Lucian Şercăianu la recent disputatele Campionate Europene de la Wroclawek, în Polonia.

Drumul spre LIGĂ, deschis! Ştiinţa Bucureşti – SCM Gloria Buzău 22-32 (10-14)

Drumul spre LIGĂ, deschis! Ştiinţa Bucureşti – SCM Gloria Buzău 22-32 (10-14)

Echipa feminină de handbal a făcut un pas uriaş către promovarea directă în Liga Naţională. Sâmbătă, la Bucureşti, SCM Gloria şi-a surclasat principala contracandidată, Ştiinţa, şi s-a detaşat în fruntea clasamentului după doar 4 etape. Găzduită de “Iris Sports Arena”,

Au alunecat pe „rulmenţi”: HC Buzău – Atletico Alexandria 25-26 (11-11)

Au alunecat pe „rulmenţi”: HC Buzău – Atletico Alexandria 25-26 (11-11)

După un start perfect în primele două etape ale noului sezon, cu o victorie obţinută pe teren propriu cu CSU Târgovişte şi în deplasare la Braşov, echipei masculine de handbal i-a fost tăiat elanul duminică, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, în etapa a 3-a a Diviziei A.

 

Thumbnail Veste excelentă mai ales pentru SCM Gloria Buzău şi HC 2012 Buzău care vor evolua din toamnă pe...
Thumbnail Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aniversat luni 37 de ani, prilej pentru...
Thumbnail După un an mai mult decât reuşit, în care au bifat un titlu de campioană judeţeană, o Supercupă...
Thumbnail Tur de campionat remarcabil pentru echipa antrenată de tânărul şi ambiţiosului Ionuţ Damir, încununat...
Thumbnail România începe să adune performanţe în patinajul artistic, o disciplină olimpică aproape străină sportivilor...

Local Breaking News

Noutăţi în transportul public local. Vor fi amenajate noi chioşcuri pentru bilete de călătorie

Trans Bus SA Buzău va înfiinţa 12 centre de unde buzoienii îşi vor putea procura tichete de călătorie ori abonamente pentru ca şoferii de autobuze să nu mai piardă vremea cu eliberarea biletelor.

Citește mai departe...

Echipamente ultramoderne de imagistică medicală vor ajunge în dotarea Spitalului Judeţean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se numără printre cele 34 de unităţi sanitare din ţară care primesc echipamente medicale de ultimă generaţie.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMAGE
LUCEAFĂRUL BUCUREŞTI, „noua generaţie” A TROFEULUI ARENA BUZOIANĂ
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
A treia ediţie a „Trofeului Arena Buzoiană” a fost câştigată tot de o echipă bucureşteană, este vorba despre Luceafărul Noua Generaţie,... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
PAUL MIHALACHE, UN BUZOIAN, LA CURTEA REGELUI FOTBAL
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Cu siguranţă, mulţi iubitori ai fotbalului autohton au observat ”dispariţia”  lui Paul Mihalache, un arbitru promiţător, cu multe... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Luca Năstase, micul talent din Smeeni care i-a uimit pe englezi
Vineri, 29 Septembrie 2017
Marţi, 26 septembrie, a împlinit opt ani, şi este nepotul fostului primar din Smeeni, devenit celebru datorită pălăriei sale şi a stilului... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE