FINAL de an... TRADIŢIONAL

Pauza dintre tur şi retur a prilejuit un motiv de sărbătoare pentru majoritatea echipelor de fotbal. Moment de petrecere, dar şi de bilanţ şi făcut planuri pentru a doua parte a campionatului.

Lucrurile nu au stat altfel nici pentru Metalul Buzău,  trupa lui Vali Stan alegând drept locaţie Restaurantul “Diana”, un loc foarte primitor, şi mai ales un local care aparţine unui mare prieten al Metalului – Florin “Rooney” Mihalaşcu.

Coincidenţă sau nu, în anul serbării Centenarului Marii Uniri, “metaliştii” buzoieni au ieşit din tipar, ca să spunem aşa, şi au ales să se distreze oarecum altfel, mai trradiţional. De această dată nea Guiu, Patrick şi ceilalţi au schimbat strategia şi au optat pentru sacrificarea unui porc, pe care l-au preparat după bunul plac. O dată înjunghiat, animalul a ajuns pe mâinile dibace ale antrenorului cu portarii Fane Leu şi ale maseorului Gheorghe “Picioruş” Roşu. O treabă excelent făcută de cei doi felceri,  şi mai ales a “leului” care s-a dovedit un adevărat expert în artatranşatului de porci, el mărturisind că a deprins aceste ablităţi încă din copilărie. Totul a fost la superlativ, iar personajul nostru merită sincere felicitări pentru prestaţia foarte bună.

Invitaţii au avut chiar şi de ales. Cei care au decis să nu înfrunte frigul de afară s-au regrupat în interiorul localului, pe lângă mese, dar asta numai până în momentul în care s-a auzit de afară zvonul că urmează degustarea şoriciului. În câteva minute, porcul nostru a rămas fără “haine”, toţi cei prezenţi declarând la unison că şoriciul a fost foarte gustos, dar oarecum insuficient.

Reveniţi în interiorul localului, cei prezenţi au început distracţia, pe acorduri muzicale. Şi la capitolul distracţie, s-au remarcat preşedintele, antrenorul principal şi căpitanul echipei. La îndemnul acestora, toţi jucătorii s-au adunat pe ringul de dans, acolo unde au curs dedicaţiile şi melodiile dintre cele mai diverse. O surpriză foarte plăcută a fost verva deosebită a lui „Tata Jean” de Buzău,  care a dansat tot timpul şi a invitat şi pe ceilalţi să i se alăture. Nici măcar faptul că Dinamo, una dintre echipele sale de suflet (ca şi a majorităţii jurnaliştilor prezenţi la petrecere) a fost zdrobită la Giurgiu nu a fost de ajuns ca să strice cheful lui nea Guiu, care a demonstrat un entuziasm debordant  şi molipsitor.

Petrecerea s-a încheiat târziu, în noapte. Chiar dacă parcursul echipei a fost mai inconstant, comparativ cu sezonul trecut, bucuria şi plăcerea jucătorilor şi staff-ului de la Metalul au rămas la fel. Urmează o scurtă şi binemeritată vacanţă, apoi jucătorii vor reveni la antrenamente. Şi, cine ştie, poate vor apărea şi ceva surprize în lot. Până atunci, multă sănătate, fericire, şi Sărbători cu bine tuturor!

Atletism

Marina Baboi a început perfect sezonul în aer liber la atletism. La sfârşitul acestei săptămâni, sportiva de la SCM Gloria Buzău a reuşit să câştige patru titluri naţionale la campionatele ce s-au desfăşurat pe Stadionul “Nicolae Dobrin”

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Lanurile şi Zărneşti, la pas,  Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Lanurile şi Zărneşti, la pas, Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a programat miercuri sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României, două echipe obţinând calificarea în semifinale la pas şi alte două cu emoţii.

Prin Dispoziția nr. 211 din 18 iulie 2019 Consiliul Județean Buzău este convocat în ședință ordinară în data de 25 iulie 2019, ora 09:00. 

 

PROIECTE DE HOTĂRÂRE 

Consiliul Judetean / Sedinta ordinara - iulie 2019

Thumbnail CSA RONIN DYN BUZAU, avându-l ca preşedinte pe Sempai Gabi Frăţilă, a fost gazda unui...
Thumbnail Veşti excelente de la Palatul Copiilor Buzău. Voicu Teodor – Mihnea, elev al cercului de şah...
Thumbnail Luni, 6 mai, la Buzău a avut loc a doua întâlnire regională din cadrul noului proiect al Şcolii...
Thumbnail Imnul SCM Gloria Buzău a fost lansat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la...

Local Breaking News

Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” va fi preluată de Primăria Buzău

În şedinţa de săptămâna trecută, consilierii locali municipali au aprobat solicitarea transmiterii Sălii Sporturilor “Romeo Iamandi” din domeniul public al statului şi din Administrarea Ministerului şi Sporturilor prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în domeniul public al Primăriei Buzău.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
Ion Viorel, reconfirmat în funcţia de... blatist
Marți, 29 Ianuarie 2019
După cum se ştie, fostul antrenor al defunctei FC Gloria Buzău, Viorel Ion, a fost suspendat din sport pentru doi ani pentru trucarea unor meciuri... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Eu cred că Dumnezeu le-a aşezat aşa cum a trebuit”
Luni, 14 Ianuarie 2019
Lideră în seria I - SCM Gloria Buzău s-a reunit săptămâna trecută în vederea pregătirii sezonului de primăvară. Fără înfrângere în... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Marina Baboi şi Ovidiu Ionescu, sportivii anului la SCM Gloria Buzău! Handbalul feminin, cea mai...
Vineri, 28 Decembrie 2018
Sportul buzoian a cunoscut în 2018 un adevărat moment de cotitură, bifând unul dintre cei mai buni ani din istoria recentă. Acest lucru n-ar... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE