Vasile Niţă ovalizează mingea de fotbal CSM Gloria

Vasile Niţă, preşedinte interimar la CSM Gloria Buzău, o alternativă la fostul brand local, apărută datorită Legii Sportului, care se încălzeşte în blocstarturi (n.a.- cu excepţia fotbalului, care deja a început competiţiile, pe burta goală)

 să primească salarii şi alte sponsorizări de la Primăria Buzău, a ovalizat mingea de fotbal! Din păcate ironia jurnalistică nu va ţine de foame sportivilor fotbalişti preluaţi de Primăria Buzău, pentru că omul însărcinat de primarul oraşului cu organizarea secţiilor clubului pare să-şi depăşească atribuţiile (n.a.- interimare!!) şi dă peste cap toată munca Executivului Municipal.

Pentru că timpul nu aşteaptă ca interesele personale să fie rezolvate, la întâlnirea de ieri (n.a.- 05.09.2017) de la Primărie ar fi trebuit să fie anunţaţi şefii de secţii pe fiecare sport, demersul fiind obligatoriu în perspectiva întocmirii statelor de plată cu formă legală. Şi pentru că „preşedintele” Niţă pare să nu îl aibă la suflet pe George Timiş, cel care fusese considerat, propus şi acceptat, formal, şef la secţia de fotbal a CSM Gloria, s-au creat premisele unui prim scandal, chiar înainte de startul activităţii noului club.

Jurnaliştii de sport au informaţia că Niţă l-ar prefera pe „Pufi” Stoian, fostul portar al fostei Glorii, care să fie secondat de Loni Nedelcu, considerat de Niţă un Emeric Ienei al Buzăului! Cum gusturile nu se discută, şi nici şeful Niţă nu a fost dispus să fie clar în declaraţii, înţelegem că salariile fotbaliştilor vor întârzia, iar o astfel de problemă nu va putea fi rezolvată cu o şedinţă extraordinară a CLM.

P.S.– În atenţia primarului Toma! Preşedintele interimar al CSM Gloria Buzău, Vasile Niţă, pare să denatureze voit lucrurile, din moment ce după conferinţa de presă de la Primărie a declarat că George Timiş, în cărţi pentru şefia secţiei de fotbal, nu ar fi fost în sediul instituţiei în ziua respectivă, declaraţie demontată de jurnaliştii sportivi inclusiv cu imagini care îl prezentau pe Timiş în Primărie în data de 05.09.2017.

Neprofesionist şi bănuit pe drept de imoralitate, Vasile Niţă, cadorisit de conducerea Primăriei cu o funcţie prea mare pentru capacităţile sale, pare să ne promită o reeditare a imaginii celui care era numit „Senatorul” fotbalului buzoian – Dan Tulpan, considerat ca principal vinovat pentru căderea fostei Glorii din Crâng. Dacă evenimentele vor evolua în direcţia (co)ordonată de Vasile Niţă, ziarul Arena vă promite continuarea serialului „SuleyDan Magnificul”, de data aceasta personajul principal fiind „Vasile Vodă cel Cumplit”.

Handbal Competitii

La sfârşitul săptămânii trecute, 11-12 martie, sala CSS din Buzău a fost gazda turneului semifinal, la minivolei, competiţie la care au participat sportivi născuţi 2004 şi mai tineri, şi la care au participat echipele CSS Buzău, CSS „Nicu Gane” Fălticeni, CS Arcada Galaţi.

Citește mai departe...

Atletism

Elita atletismului balcanic şi-a dat întâlnire la Stara Zagora, în Bulgaria, la cea de-a 71-a ediţie a Campionatelor Balcanice de atletism pentru seniori, competiţie care a reunit la start sportivi din 19 ţări! 

Citește mai departe...
„Concas” şi „Locomotiva”, retrocedate fotbalului buzoian

„Concas” şi „Locomotiva”, retrocedate fotbalului buzoian

Veste excelentă pentru iubitorii fotbalului buzoian şi a sportului, în general: două foste baze sportive, în jurul cărora se crease un brand local, vor fi reintroduse în circuitul fotbalistic, după ce ani buni fuseseră abandonate, din motive mai mult sau mai puţin susţinute

Două medalii pentru lotul “buzoian”, la Campionatele Europene

Două medalii pentru lotul “buzoian”, la Campionatele Europene

Rachetomodelismul buzoian se menţine în topul internaţional, dovadă şi rezultatele obţinute de sportivii coordonaţi de Lucian Şercăianu la recent disputatele Campionate Europene de la Wroclawek, în Polonia.

Drumul spre LIGĂ, deschis! Ştiinţa Bucureşti – SCM Gloria Buzău 22-32 (10-14)

Drumul spre LIGĂ, deschis! Ştiinţa Bucureşti – SCM Gloria Buzău 22-32 (10-14)

Echipa feminină de handbal a făcut un pas uriaş către promovarea directă în Liga Naţională. Sâmbătă, la Bucureşti, SCM Gloria şi-a surclasat principala contracandidată, Ştiinţa, şi s-a detaşat în fruntea clasamentului după doar 4 etape. Găzduită de “Iris Sports Arena”,

Au alunecat pe „rulmenţi”: HC Buzău – Atletico Alexandria 25-26 (11-11)

Au alunecat pe „rulmenţi”: HC Buzău – Atletico Alexandria 25-26 (11-11)

După un start perfect în primele două etape ale noului sezon, cu o victorie obţinută pe teren propriu cu CSU Târgovişte şi în deplasare la Braşov, echipei masculine de handbal i-a fost tăiat elanul duminică, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, în etapa a 3-a a Diviziei A.

 

Thumbnail Veste excelentă mai ales pentru SCM Gloria Buzău şi HC 2012 Buzău care vor evolua din toamnă pe...
Thumbnail Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aniversat luni 37 de ani, prilej pentru...
Thumbnail După un an mai mult decât reuşit, în care au bifat un titlu de campioană judeţeană, o Supercupă...
Thumbnail Tur de campionat remarcabil pentru echipa antrenată de tânărul şi ambiţiosului Ionuţ Damir, încununat...
Thumbnail România începe să adune performanţe în patinajul artistic, o disciplină olimpică aproape străină sportivilor...

Local Breaking News

Noutăţi în transportul public local. Vor fi amenajate noi chioşcuri pentru bilete de călătorie

Trans Bus SA Buzău va înfiinţa 12 centre de unde buzoienii îşi vor putea procura tichete de călătorie ori abonamente pentru ca şoferii de autobuze să nu mai piardă vremea cu eliberarea biletelor.

Citește mai departe...

Echipamente ultramoderne de imagistică medicală vor ajunge în dotarea Spitalului Judeţean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se numără printre cele 34 de unităţi sanitare din ţară care primesc echipamente medicale de ultimă generaţie.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMAGE
LUCEAFĂRUL BUCUREŞTI, „noua generaţie” A TROFEULUI ARENA BUZOIANĂ
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
A treia ediţie a „Trofeului Arena Buzoiană” a fost câştigată tot de o echipă bucureşteană, este vorba despre Luceafărul Noua Generaţie,... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
PAUL MIHALACHE, UN BUZOIAN, LA CURTEA REGELUI FOTBAL
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Cu siguranţă, mulţi iubitori ai fotbalului autohton au observat ”dispariţia”  lui Paul Mihalache, un arbitru promiţător, cu multe... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Luca Năstase, micul talent din Smeeni care i-a uimit pe englezi
Vineri, 29 Septembrie 2017
Marţi, 26 septembrie, a împlinit opt ani, şi este nepotul fostului primar din Smeeni, devenit celebru datorită pălăriei sale şi a stilului... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE