Complex multifuncţional în Parcului Tineretului

Buzăul este în continuă schimbare, indiferent că vorbim din punct de vedere economic, social, educaţional, cultural  sau chiar sportiv. Reprezentanţii Sport Club Municipal Gloria Buzău au anunţat cu ceva timp în urmă unele proiecte ale municipalităţii

 ce vizează reamenajarea şi modernizarea Stadionului de Rugby ,,Prinţul Şerban Ghica”, sau a Stadionului de Atletism. Un obiectiv îndrăzneţ va fi construirea unui complex multifuncţional care, potrivit conducerii SCM Gloria Buzău, ar putea să apară în spatele Parcului Tineretului.

,,Aş putea vorbi despre un complex multifuncţional care ar putea apărea în spatele Parcului Tineretului, în spatele ştrandului, în zona în care a funcţionat cândva groapa de gunoi a oraşului, pe un proiect de regenerare urbană prin care vrem ca şi acel spaţiu să-l redăm municipalităţii şi în speţă practicanţilor de sport prin înnfinţarea unui centru multifuncţional. Acesta va avea atât bazine de înot, va avea terenuri de tenis de câmp, va avea sală de forţă, va avea un hotel care să deservească sportivii şi nu numai care sunt pe plan local”, a declarat Cristian Ceauşel, preşedintele Consiliului Director al Sport Club Municipal Gloria Buzău.

Investiţii de importante vor mai fi făcute la Stadionul de Rugby ,,Prinţul Şerban Ghica” inaugurat în 2009, cu o capacitate de 2.000 locuri, precum şi la Stadionul de Atletism. ,,Există un studiu de fezabilitate pentru reamenajarea Stadionului de Rugby ,,Prinţul Şerban Ghica”. Sperăm ca în 2 ani de zile să fie finalizat, în 2020-2021 să fie funcţional. (…) Există Stadionul de Atletism unde deja s-au parcurs anumite etape, studiul de fezabilitate este aprobat, indicatori tehnici aprobaţi. Urmează ca şi acolo să fie amenajtă o bază sportivă pentru atletism care să corespundă unor criterii care să poată permite organizarea unor competiţii internaţionale. Va fi o pistă cu culoare, va avea toate criteriile îndeplinite pentru a organiza o Balcaniadă, un Campionat European de Tineret”, a mai spus Cristian Ceauşel.

Atletism

Marina Baboi a început perfect sezonul în aer liber la atletism. La sfârşitul acestei săptămâni, sportiva de la SCM Gloria Buzău a reuşit să câştige patru titluri naţionale la campionatele ce s-au desfăşurat pe Stadionul “Nicolae Dobrin”

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Lanurile şi Zărneşti, la pas,  Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Lanurile şi Zărneşti, la pas, Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a programat miercuri sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României, două echipe obţinând calificarea în semifinale la pas şi alte două cu emoţii.

Prin Dispoziția nr. 211 din 18 iulie 2019 Consiliul Județean Buzău este convocat în ședință ordinară în data de 25 iulie 2019, ora 09:00. 

 

PROIECTE DE HOTĂRÂRE 

Consiliul Judetean / Sedinta ordinara - iulie 2019

Thumbnail CSA RONIN DYN BUZAU, avându-l ca preşedinte pe Sempai Gabi Frăţilă, a fost gazda unui...
Thumbnail Veşti excelente de la Palatul Copiilor Buzău. Voicu Teodor – Mihnea, elev al cercului de şah...
Thumbnail Luni, 6 mai, la Buzău a avut loc a doua întâlnire regională din cadrul noului proiect al Şcolii...
Thumbnail Imnul SCM Gloria Buzău a fost lansat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la...

Local Breaking News

Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” va fi preluată de Primăria Buzău

În şedinţa de săptămâna trecută, consilierii locali municipali au aprobat solicitarea transmiterii Sălii Sporturilor “Romeo Iamandi” din domeniul public al statului şi din Administrarea Ministerului şi Sporturilor prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în domeniul public al Primăriei Buzău.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
Ion Viorel, reconfirmat în funcţia de... blatist
Marți, 29 Ianuarie 2019
După cum se ştie, fostul antrenor al defunctei FC Gloria Buzău, Viorel Ion, a fost suspendat din sport pentru doi ani pentru trucarea unor meciuri... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Eu cred că Dumnezeu le-a aşezat aşa cum a trebuit”
Luni, 14 Ianuarie 2019
Lideră în seria I - SCM Gloria Buzău s-a reunit săptămâna trecută în vederea pregătirii sezonului de primăvară. Fără înfrângere în... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Marina Baboi şi Ovidiu Ionescu, sportivii anului la SCM Gloria Buzău! Handbalul feminin, cea mai...
Vineri, 28 Decembrie 2018
Sportul buzoian a cunoscut în 2018 un adevărat moment de cotitură, bifând unul dintre cei mai buni ani din istoria recentă. Acest lucru n-ar... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE