Ca de la preşedinte la preşedinte! Răzvan Burleanu, prezent la aniversarea lui Adrian Petre

Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aniversat luni 37 de ani, prilej pentru ca familia şi prietenii apropiaţi să îi fie alături. Şeful fotbalului buzoian, totodată vicepreşedintele Consiliului Judeţean Buzău

 a organizat o petrecere la un restaurant din oraş, acolo unde au fost prezente numeroase personalităţi locale, dar şi nume sonore din sportul românesc. Cel mai cunoscut personaj a fost Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, care a fost însoţit de buzoianul Gabriel Bodescu, secretar general al forului din Capitală. Alături de aceştia, însuşi edilul Constantin Toma a ţinut să îi ureze tânărului preşedinte: „La mulţi ani!”. Lista invitaţiilor a fost întregită de Sorin Cârjan, primarul municipiului Râmnicu Sărat; Romeo Lungu, vicepreşedinte CJ Buzău şi Marin Barbu, cunoscutul personaj „Nea Marin” al emisiunilor „Serviţi, vă rog”, „Poftiţi pe la noi!”, „Poftiţi de vă iubiţi”, „Poftiţi în vacanţă” şi altele.

Întrebat care sunt dorinţele sale cu ocazia aniversării, preşedintele AJF Buzău a spus: „Îmi doresc sănătate. Atât. Este cel mai important lucru înaintea oricărui demers pe care vrem să-l întreprindem, indiferent de plan. Acelaşi lucru mi-l doresc pentru familia mea, pentru prietenii mei, colaboratori şi toţi buzoienii”. 

Adrian Petre este unul dintre tinerii cu perspective solide a noii generaţii de politicieni din Buzău, fapt confirmat de acţiunile întreprinse în ultimii ani din postura de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău. Pe plan profesional, în fotbal, gândurile sale se îndreaptă către sectorul juvenil şi prezenţa în Liga I a unei echipe din Buzău.

„Îmi doresc ca numărului practicanţilor de fotbal din judeţul Buzău să îşi păstreze trendul înregistrat în ultimii ani, adică să crească. Atât la nivel de amatori, cât mai ales la cel al copiiilor şi juniorilor. Am dezvoltat foarte multe proiecte în acest sens şi încă mai avem lucruri de făcut. Tot pentru viitor, îmi doresc ca în 2-3 ani, Buzăul să aibă din nou o reprezentantă la nivelul Ligii I” – Adrian Petre, preşedinte AJF Buzău şi vicepreşedinte CJ Buzău.

(sursa: buzaulsportiv.ro)

Atletism

Marina Baboi a început perfect sezonul în aer liber la atletism. La sfârşitul acestei săptămâni, sportiva de la SCM Gloria Buzău a reuşit să câştige patru titluri naţionale la campionatele ce s-au desfăşurat pe Stadionul “Nicolae Dobrin”

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Lanurile şi Zărneşti, la pas,  Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Lanurile şi Zărneşti, la pas, Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a programat miercuri sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României, două echipe obţinând calificarea în semifinale la pas şi alte două cu emoţii.

Prin Dispoziția nr.176/12.06.2019, Consiliul Judeţean Buzău este convocat în sedinţă ordinară în data de 20.06.2019, ora  09:00. 

PROIECTE DE HOTĂRÂRE 

Citeşte aici...

Thumbnail CSA RONIN DYN BUZAU, avându-l ca preşedinte pe Sempai Gabi Frăţilă, a fost gazda unui...
Thumbnail Veşti excelente de la Palatul Copiilor Buzău. Voicu Teodor – Mihnea, elev al cercului de şah...
Thumbnail Luni, 6 mai, la Buzău a avut loc a doua întâlnire regională din cadrul noului proiect al Şcolii...
Thumbnail Imnul SCM Gloria Buzău a fost lansat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la...

Local Breaking News

Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” va fi preluată de Primăria Buzău

În şedinţa de săptămâna trecută, consilierii locali municipali au aprobat solicitarea transmiterii Sălii Sporturilor “Romeo Iamandi” din domeniul public al statului şi din Administrarea Ministerului şi Sporturilor prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în domeniul public al Primăriei Buzău.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
Ion Viorel, reconfirmat în funcţia de... blatist
Marți, 29 Ianuarie 2019
După cum se ştie, fostul antrenor al defunctei FC Gloria Buzău, Viorel Ion, a fost suspendat din sport pentru doi ani pentru trucarea unor meciuri... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Eu cred că Dumnezeu le-a aşezat aşa cum a trebuit”
Luni, 14 Ianuarie 2019
Lideră în seria I - SCM Gloria Buzău s-a reunit săptămâna trecută în vederea pregătirii sezonului de primăvară. Fără înfrângere în... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Marina Baboi şi Ovidiu Ionescu, sportivii anului la SCM Gloria Buzău! Handbalul feminin, cea mai...
Vineri, 28 Decembrie 2018
Sportul buzoian a cunoscut în 2018 un adevărat moment de cotitură, bifând unul dintre cei mai buni ani din istoria recentă. Acest lucru n-ar... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE