FRF Mobil a trecut şi pe la Buzău

Luni, 6 mai, la Buzău a avut loc a doua întâlnire regională din cadrul noului proiect al Şcolii Federale de Antrenori – „FRF Mobil”. Proiectul, derulat la nivel naţional, şi care se întinde pe o perioadă de trei ani, îşi propune crearea unei metodologii

 comune de pregătire la nivelul copiilor, juniorilor şi echipelor de tineret.

Primul modul, unul pilot, s-a desfăşurat la Piteşti la începutul lunii decembrie 2018, când au fost prezenţi antrenor din şase judeţe, 90 de participanţi: Dolj, Olt, Argeş, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi.

La Buzău, aproximativ o sută de antrenori din judeţele Buzău, Vrancea, Brăila, Galaţi, Tulcea şi Constanţa s-au prezentat la întâlnirea din 6 mai. Din partea Federaţiei Române de Fotbal au participat: Dan Apolzan, directorul Şcolii de Antrenori, şi Mihăiţă Ianovschi, Adrian Szabo şi Alin Hancaş, lectori în cadrul Școlii de Antrenori.

În cadrul întrunirii de la Buzău au fost abordate teme precum conduita antrenorului de copii şi juniori, planificarea antrenamentelor şi au existat două lecţii practice pe teren cu grupe de copii Under 7 şi Under 9 de la SCM Gloria Buzău. Antrenamentele practice au fost conduse de Liviu Negoiţă şi Dinu Todoran.

Proiectul „FRF Mobil” se derulează pe o perioadă de 3 ani: în 2019 va fi abordată perioada de învăţare şi iniţiere, dedicată grupelor de vârstă 5-9 ani, întâlnirile din 2020 se vor referi la etapa de dezvoltare, pentru juniori de 10-14 ani, iar în 2021 se va pune accentul pe etapa de perfecţionare, vârsta 15-19 ani.

La final, pe baza centralizăii datelor acumulate, Şcoala Federală de Antrenori îşi propune să pună bazele unui concept tehnic univ la nivel naţional.

Modulul al doilea al acţiunii „FRF Mobil”, organizat la Buzău, a fost şi curs de perfecţionare pentru antrenori în vederea reînnoirii licenţelor UEFA.

(Sursa: frf.ro)

 

Atletism

Marina Baboi a început perfect sezonul în aer liber la atletism. La sfârşitul acestei săptămâni, sportiva de la SCM Gloria Buzău a reuşit să câştige patru titluri naţionale la campionatele ce s-au desfăşurat pe Stadionul “Nicolae Dobrin”

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Lanurile şi Zărneşti, la pas,  Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Lanurile şi Zărneşti, la pas, Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a programat miercuri sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României, două echipe obţinând calificarea în semifinale la pas şi alte două cu emoţii.

Consiliul Judeţean Buzău -

Şedinţa ordinară

a lunii octombrie, 2019

 

Proiectele de hotărâre care vor fi supuse aprobării în şedinţa ordinară din data de 31 octombrie 2019

Thumbnail CSA RONIN DYN BUZAU, avându-l ca preşedinte pe Sempai Gabi Frăţilă, a fost gazda unui...
Thumbnail Veşti excelente de la Palatul Copiilor Buzău. Voicu Teodor – Mihnea, elev al cercului de şah...
Thumbnail Luni, 6 mai, la Buzău a avut loc a doua întâlnire regională din cadrul noului proiect al Şcolii...
Thumbnail Imnul SCM Gloria Buzău a fost lansat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la...

Local Breaking News

Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” va fi preluată de Primăria Buzău

În şedinţa de săptămâna trecută, consilierii locali municipali au aprobat solicitarea transmiterii Sălii Sporturilor “Romeo Iamandi” din domeniul public al statului şi din Administrarea Ministerului şi Sporturilor prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în domeniul public al Primăriei Buzău.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
Ion Viorel, reconfirmat în funcţia de... blatist
Marți, 29 Ianuarie 2019
După cum se ştie, fostul antrenor al defunctei FC Gloria Buzău, Viorel Ion, a fost suspendat din sport pentru doi ani pentru trucarea unor meciuri... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Eu cred că Dumnezeu le-a aşezat aşa cum a trebuit”
Luni, 14 Ianuarie 2019
Lideră în seria I - SCM Gloria Buzău s-a reunit săptămâna trecută în vederea pregătirii sezonului de primăvară. Fără înfrângere în... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Marina Baboi şi Ovidiu Ionescu, sportivii anului la SCM Gloria Buzău! Handbalul feminin, cea mai...
Vineri, 28 Decembrie 2018
Sportul buzoian a cunoscut în 2018 un adevărat moment de cotitură, bifând unul dintre cei mai buni ani din istoria recentă. Acest lucru n-ar... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE