Lanurile şi Zărneşti, la pas, Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a programat miercuri sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României, două echipe obţinând calificarea în semifinale la pas şi alte două cu emoţii.

Pe un teren aproape impracticabil din cauza denivelărilor şi cu mulţi nervi nejustificaţi din partea gazdelor, Voinţa Lanurile a reuşit să se impună pe terenul din Cândeşti în faţa revelaţiei acestei ediţii, Viitorul 2 Verneşti. Trupa pregătită de Tase Lăptoiu a reuşit să deschidă scorul în minutul 12, prin Eftimie care a fructificat o centrare perfectă venită de la „Mica” Feraru. Scor care s-a păstrat până la pauză asta din cauza ratărilor imense ale râmnicenilor, mai ales că jocul a curs într-un singur sens, spre poarta verneştenilor. Şi ca un făcut, la cinci minute de la reluare, gazdele, la singura acţiune importantă din această dispută, reuşesc să restabilească egalitatea prin Enciu, care profită de neatenţia apărării adverse.

Doar zece minute a ţinut bucuria Viitorului. Mihăescu execută perfect o lovitură liberă de pe partea stângă, iar golgheterul Ligii 4, Chiriţă, deviază cu capul din interiorul careului pentru 2-1. Istrate este faultat în suprafaţa de pedeapsă şi Mihăescu majorează scorul de la punctul cu var. Ioniţă închide „tabela” după o acţiune personală finalizată cu un şut din 10 metri.

Victorie meritată aşadar pentru echipa inginerului Cristea Constantin care va întâlni în semifinale, tot în deplasare şi tot o formaţie de eşalon inferior, este vorba despre Voinţa Limpeziş, aceasta din urmă putând fi considerată surpriza etapei după ce a reuşit să învingă pe teren propriu Înfrăţirea Zoiţa din eşalonul superior.

Capul de afiş al sferturilor a fost de departe duelul de la Pătârlagele dintre Montana şi lidera Ligii 4 – Team Săgeata. A fost un meci frumos, cu multe goluri, eliminări, ocazii cât pentru un campionat şi care

s-a decis după executarea loviturilor de departajare.

Team Săgeata merge mai departe şi va da piept în semifinale cu Avântul Zărneşti, formaţie care în sferturi a avut după cum o arată şi scorul final, misiunea cea mai uşoară. Trupa lui Rădulescu şi Compania le-a predat o adevărată lecţie de fotbal „elevilor” de la „Ştefan cel Mare” din Râmnicu Sărat şi se anunţă a fi una dintre candidatele la câştigarea CUPEI.

Sferturi de finală, rezultate:

Voinţa Limpeziş – Înfrăţirea Zoiţa 2-1;

Viitorul 2 Verneşti – Voinţa Lanurile 1-4;

Montana Pătârlagele – Team Săgeata 5-6 (2-2) l.dp.;

Liceul „Ştefan cel Mare Râmnicu Sărat – Avântul Spartac Zărneşti 1-9.

 

Semifinale (22 mai 2019):

Voinţa Limpeziş – Voinţa Lanurile;

Avântul Spartac Zărneşti – Team Săgeata.

Atletism

Marina Baboi a început perfect sezonul în aer liber la atletism. La sfârşitul acestei săptămâni, sportiva de la SCM Gloria Buzău a reuşit să câştige patru titluri naţionale la campionatele ce s-au desfăşurat pe Stadionul “Nicolae Dobrin”

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Lanurile şi Zărneşti, la pas,  Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Lanurile şi Zărneşti, la pas, Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a programat miercuri sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României, două echipe obţinând calificarea în semifinale la pas şi alte două cu emoţii.

Consiliul Judeţean Buzău -

Şedinţa ordinară

a lunii octombrie, 2019

 

Proiectele de hotărâre care vor fi supuse aprobării în şedinţa ordinară din data de 31 octombrie 2019

Thumbnail CSA RONIN DYN BUZAU, avându-l ca preşedinte pe Sempai Gabi Frăţilă, a fost gazda unui...
Thumbnail Veşti excelente de la Palatul Copiilor Buzău. Voicu Teodor – Mihnea, elev al cercului de şah...
Thumbnail Luni, 6 mai, la Buzău a avut loc a doua întâlnire regională din cadrul noului proiect al Şcolii...
Thumbnail Imnul SCM Gloria Buzău a fost lansat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la...

Local Breaking News

Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” va fi preluată de Primăria Buzău

În şedinţa de săptămâna trecută, consilierii locali municipali au aprobat solicitarea transmiterii Sălii Sporturilor “Romeo Iamandi” din domeniul public al statului şi din Administrarea Ministerului şi Sporturilor prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în domeniul public al Primăriei Buzău.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
Ion Viorel, reconfirmat în funcţia de... blatist
Marți, 29 Ianuarie 2019
După cum se ştie, fostul antrenor al defunctei FC Gloria Buzău, Viorel Ion, a fost suspendat din sport pentru doi ani pentru trucarea unor meciuri... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Eu cred că Dumnezeu le-a aşezat aşa cum a trebuit”
Luni, 14 Ianuarie 2019
Lideră în seria I - SCM Gloria Buzău s-a reunit săptămâna trecută în vederea pregătirii sezonului de primăvară. Fără înfrângere în... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Marina Baboi şi Ovidiu Ionescu, sportivii anului la SCM Gloria Buzău! Handbalul feminin, cea mai...
Vineri, 28 Decembrie 2018
Sportul buzoian a cunoscut în 2018 un adevărat moment de cotitură, bifând unul dintre cei mai buni ani din istoria recentă. Acest lucru n-ar... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE