Peste 500 de sportivi premiaţi la „Gala Sportului Râmnicean”

Sărbătoare mare, pe 18 decembrie, în Sala Sporturilor din Râmnicu Sărat. Cu mic, cu mare, începând de la părinţi, copii, sportivi, antrenori şi oficialităţi s-au strâns pentru a sărbători cea de a şasea „Gală a Sportului Râmnicean”.

 Au fost momente unice în care s-au premiat laureaţii, s-au prezentat performanţele secţiilor sportive, au fost echipaţi în tricolor, s-a intonat imnul, s-a asistat la demonstraţii sportive, şi au primit cu bucurie mesajele invitaţilor de seamă. Şi la acest ultim capitol să remarcăm prezenţa în premieră la această manifestare a preşedintelui CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu şi a vicelui Adrian Petre, care alături de „Moşul”, reprezentat de primarul municipiului Sorin Cârjan, i-a recompensat pentru munca depusă în 2018 pe cei aproximativ 540 de sportivi, într-un cadru festiv deosebit, în care au alternat momentele tradiţionale ale sărbătorilor de iarnă cu cele sportive, prin demonstarţii specifice fiecărei secţii din cadrul Clubului CSM Râmnicu Sărat.

„Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat a fost înfiinţat în primul rând pentru a permite copiilor să practice un sport într-un cadru organizat. Aici activează peste 500 de sportivi, dintre care peste 200 sunt legitimaţi la fotbal. Mai avem secţii de atletism, baschet, tenis de masă, box, karate,  judo şi volei.

În 2018 am îmbunătăţit activitatea pentru a reuşi să creăm un spectru mai larg tuturor activităţilor pentru copii, reuşind în acelaşi timp să înscriem aproape toate secţiile în competiţiile oficiale. Ca pretenţii, bineînţeles că ne propunem să obţinem rezultate mai bune. Antrenorii şi sportivii trebuie să conştientizeze că pretenţiile sunt mai mari de la an la an, aşa cum este şi normal”,a declarat pentru Arena Buzoiană, Gheorghe Lăpuşte, preşedintele Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Sărat.

Atletism

Marina Baboi a început perfect sezonul în aer liber la atletism. La sfârşitul acestei săptămâni, sportiva de la SCM Gloria Buzău a reuşit să câştige patru titluri naţionale la campionatele ce s-au desfăşurat pe Stadionul “Nicolae Dobrin”

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Lanurile şi Zărneşti, la pas,  Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Lanurile şi Zărneşti, la pas, Limpeziş şi Săgeata, cu emoţii

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a programat miercuri sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României, două echipe obţinând calificarea în semifinale la pas şi alte două cu emoţii.

Prin Dispoziția nr. 211 din 18 iulie 2019 Consiliul Județean Buzău este convocat în ședință ordinară în data de 25 iulie 2019, ora 09:00. 

 

PROIECTE DE HOTĂRÂRE 

Consiliul Judetean / Sedinta ordinara - iulie 2019

Thumbnail CSA RONIN DYN BUZAU, avându-l ca preşedinte pe Sempai Gabi Frăţilă, a fost gazda unui...
Thumbnail Veşti excelente de la Palatul Copiilor Buzău. Voicu Teodor – Mihnea, elev al cercului de şah...
Thumbnail Luni, 6 mai, la Buzău a avut loc a doua întâlnire regională din cadrul noului proiect al Şcolii...
Thumbnail Imnul SCM Gloria Buzău a fost lansat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la...

Local Breaking News

Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” va fi preluată de Primăria Buzău

În şedinţa de săptămâna trecută, consilierii locali municipali au aprobat solicitarea transmiterii Sălii Sporturilor “Romeo Iamandi” din domeniul public al statului şi din Administrarea Ministerului şi Sporturilor prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în domeniul public al Primăriei Buzău.

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
Ion Viorel, reconfirmat în funcţia de... blatist
Marți, 29 Ianuarie 2019
După cum se ştie, fostul antrenor al defunctei FC Gloria Buzău, Viorel Ion, a fost suspendat din sport pentru doi ani pentru trucarea unor meciuri... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Eu cred că Dumnezeu le-a aşezat aşa cum a trebuit”
Luni, 14 Ianuarie 2019
Lideră în seria I - SCM Gloria Buzău s-a reunit săptămâna trecută în vederea pregătirii sezonului de primăvară. Fără înfrângere în... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Marina Baboi şi Ovidiu Ionescu, sportivii anului la SCM Gloria Buzău! Handbalul feminin, cea mai...
Vineri, 28 Decembrie 2018
Sportul buzoian a cunoscut în 2018 un adevărat moment de cotitură, bifând unul dintre cei mai buni ani din istoria recentă. Acest lucru n-ar... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE