„Fluieraşii” vor fi sancţionaţi şi pecuniar. Nu vor scăpa nici antrenorii sau delegaţii

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aprobat în ultima şedinţă o serie de măsuri în ceea ce priveşte sancţiunile care se vor aplica arbitrilor şi observatorilor care „calcă strâmb”. 

Astfel, Arbitrii şi observatorii buzoieni care nu se conformează regulamentului şi disciplinei sportive vor primi şi sancţiuni pecuniare şi nu numai de suspendare aşa cum se întâmpla până acum.

Deciziile vor fi luate de către Departamentul de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Arbitri Buzău, condus de Gheorghe Voicu, ajutat de Gheorghe Mihalache şi Victor Stănişteanu.

 

Nu vor scăpa nici antrenorii sau delegaţii

Măsuri drastice şi împotriva antrenorilor şi delegaţilor echipelor angrenate în competiţiile de copii şi juniori. Aceştia vor primi sancţiuni în etape de suspendare şi pecuniare, dublu de cât sunt prevăzute pentru celelalte categorii.

„Am luat aceste măsuri pentru că antrenorii şi delegaţii sunt cei care ar trebui să îi educe pe aceşti copii. Dai exemplu negativ, aşa vor face şi ei. Şi nu puţine sunt cazurile în care juniorii au avut un comportament apreciat ca fiind dincolo de limita regulamentului.

Mai mult, există un program implementat de UEFA şi care va fi pus în aplicare şi la noi - “GRASSROOTS”,prin care părinţii copiilor legitimaţi în fotbalul judeţean sunt aşteptaţi la discuţii privind regulamentul de fotbal. Iar cei care doresc mai mult, pot participa la un curs de specializare la finalul căruia vor primi certificate atestate de forul European.

Scopul acestui curs este de a aduce la cunoştinţă în primul rând regulamentul de fotbal şi de a-I face pe părinţi să înţeleagă că micuţii lor fotbalişti trebuie lăsaţi să îşi vadă de joc în loc să comenteze la deciziile antrenorilor şi mai ales ale arbitrilor”, a precizat pentru Arena, Adrian Petre.

 

Cinci neprezentări la juniori, trei puncte minus la seniori

Dacă tot suntem la capitolul măsuri, să spunem că în cadrul aceluiaşi Comitet Executiv, s-au aprobat noi pedepse în ceea ce priveşte neprezentarea. Aslfel, la trei “absenţe” ale echipei de juniori, cea de seniori să fie penalizată cu trei puncte. Începând cu a şasea, la fiecare abatere seniorii vor pierde câte un punct.

Handbal Competitii

După un duş rece în primul joc, chiar pe teren propriu, în faşa principalei candidate la promovare, şi un success la Voluntari, care a mai reparat moralul, fetele de la volei au revenit în sala Colegiului Haşdeu pentru un nou duel, 

Citește mai departe...

Atletism

Elita atletismului balcanic şi-a dat întâlnire la Stara Zagora, în Bulgaria, la cea de-a 71-a ediţie a Campionatelor Balcanice de atletism pentru seniori, competiţie care a reunit la start sportivi din 19 ţări! 

Citește mai departe...
„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Asociaţia judeţeană de Fotbal Buzău va organiza în perioada 15 decembrie 2018 - 28 februarie 2019 cea de a doua ediţie a Campionatului Judeţean de Futsal, competiţie la care pot participa cluburile afiliate. Înscrierile  se pot face până la luni, 10 decembrie 2018 la secretariatul AJF.

 

Youtube Live!

Thumbnail Competiţia se adresează echipelor de minihandbal (copii născuţi în 2008-2009), fete şi băieţi şi este...
Thumbnail Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aprobat în ultima şedinţă o serie de...
Thumbnail Pentru al doilea an consecutiv munca depusă de antrenorii din cadrul Clubului Sportiv Municipal Râmnicu...
Thumbnail S-a tras cortina peste cea de-a doua ediţie a campionatului de old-boys, competiţie organizată de fostul...
Thumbnail Lucrările la viitoarea bază sportivă LPS (Concas) avansează într-un ritm spectaculos. La nici două luni...

Local Breaking News

RECOMANDĂRI PENTRU PROTEJAREA INSTALAŢIILOR INTERIOARE DE ALIMENTARE CU APĂ

Compania de Apă S.A. Buzău face următoarele recomandări tehnice, pentru preîntâmpinarea problemelor legate de riscul de ingheţ al instalaţiilor interioare aferente alimentării cu apă:

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMAGE
LUCEAFĂRUL BUCUREŞTI, „noua generaţie” A TROFEULUI ARENA BUZOIANĂ
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
A treia ediţie a „Trofeului Arena Buzoiană” a fost câştigată tot de o echipă bucureşteană, este vorba despre Luceafărul Noua Generaţie,... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
PAUL MIHALACHE, UN BUZOIAN, LA CURTEA REGELUI FOTBAL
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Cu siguranţă, mulţi iubitori ai fotbalului autohton au observat ”dispariţia”  lui Paul Mihalache, un arbitru promiţător, cu multe... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Luca Năstase, micul talent din Smeeni care i-a uimit pe englezi
Vineri, 29 Septembrie 2017
Marţi, 26 septembrie, a împlinit opt ani, şi este nepotul fostului primar din Smeeni, devenit celebru datorită pălăriei sale şi a stilului... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE