SCM GLORIA, MAI DEPARTE FĂRĂ EMOŢII

După o serie de meciuri amicale în care au învins toţi adversarii întâlniţi, inclusiv o echipă din al treilea eşalon, buzoienii pregătiţi de tandemul Tudose-Timiş au debutat în meciurile oficiale la Padina, unde au dat piept cu Victoria din localitate.

 Partida a contat pentru a treia etapă a Cupei României şi a fost la discreţia roş-albaştrilor, care s-au impus cu 7-0, obţinând astfel calificarea în turul următor al competiţiei.

Lipsiţi de aportul a patru jucători de bază, conform spuselor antrenorului, gazdele au încercat să dea o replică onorabilă liderei Ligii 4, care pornea din start ca favorită. Astfel, buzoienii au luat jocul în serios încă de la început, lucru care le-a facilitat Victoria. După numai şapte minute de joc, Babageanu interceptează un balon la jumătatea terenului, face un slalom printre toţi adversarii întâlniţi în cale şi finalizează simplu din careu, deschizând scorul. Aflat în mare vervă, coechipierul său Zaplaic are golul doi în vârful ghetei, dar ratează incredibil din poziţie de “unu la unu” cu goalkeeperul advers.

Va fi însă 2-0. În minutul 20, acelaşi Babageanu este faultat în careu, iar Daniel Poteraşu nu iartă de la punctul cu var. Una dintre noile achiziţii făcute de gruparea din Crâng în această iarnă - Bădiţă profită de degringolada din tabăra gazdelor şi marchează cu şut frumos de la 20 de metri. Vine şi momentul lui Zaplaic, care mai întâi îşi trece în cont o bară, apoi profită de o ieşire eronată a portarului advers şi marchează pentru 4-0, stabilind scorul la pauză, nu înainte ca repriza să se încheie cu încă o mare ocazie marca Babageanu, care scapă singur cu portarul dar trimite alături de ţintă.

După pauză fundaşul Bran nu se lasă nici el mai prejos, contribuind la alte două goluri marcate de către adversari. Mai întâi, acesta înscrie, dar în propria poartă, făcând inutile intervenţiile anterioare ale colegului dintre buturile Padinei – Merişan. Peste numai câteva minute, acelaşi Bran îl acroşează în suprafaţa de pedeapsă pe Cîmpeanu, care şi transformă fără emoţii lovitura de pedeapsă obţinută.

Ultima reuşită a disputei îi aparţine lui Chirilă, care se încumetă să şuteze de la 30 de metri, “coţofana” care a muşcat dintr-un “muşuroi” păcălindu-l pe goalkeeperul Padinei.

Un succes scontat al Gloriei, la un scor care ne scuteşte de prea multe comentarii. De apreciat totuşi şi replica gazdelor, care au creat câteva faze frumoase, dar nu au reuşit să marcheze golul de onoare, pe care totuşi l-ar fi meritat. De menţionat şi vântul rece care a suflat pe toată durata partidei, combătut totuşi de ceaiul fierbinte, marca “Bobocel “. Gloria se califică mai departe şi, în aşteptarea următorului adversar din Cupă, pregăteşte duelul de sâmbătă de la  Zărneşti, partidă ce se anunţă mult, mult mai dificilă.

 

Victoria Padina – SCM Gloria Buzău 0-7 (0-4)

Au marcat:Babageanu (7), Poteraşu (penalty-20), Bădiţă (23), Zaplaic (33), Bran (autogol-49), Cîmpeanu (penalty-57), Chirilă (59)

Victoria Padina:Merişan, Titor, Lapoviţă, Dumitru, Andrei, Bran, Mihăilă, C. Basamac, Găzdaru, Micu, Mircescu. A mai jucat Bîrzoiu  Antrenor: Stelian Basamac

SCM Gloria Buzău:Geantă, Bălan, Ioniţă, Oprea, Chirilă, Ceauşel, Poteraşu, Zaplaic, Câmpeanu, Babageanu, Bădiţă. Au mai evoluat Chiriţescu, Muşat şi Mănăilă.  Antrenor: Vasile Tudose

Arbitri:Costin Beşleagă - Denisa Neacşu şi Cătălin Trifan

Observator:Ion Moise

 

(Florian NECULAI)

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

„CUPA SATELOR” a demarat şi la Buzău

Dedicată copiilor U13 din satele şi comunele României, competiţia care a debutat pe 1 octombrie este organizată de Federaţia Română de Fotbal prin Asociaţiile Judeţene de Fotbal, în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

COPIII “GENERALULUI”, ÎN FAZA PE JUDEŢ

O nouă etapă din competiţia “Cupa Satelor“ s-a desfăşurat vineri, pe terenul de la Merei. Dacă în prima grupă echipa din Valea Râmnicului câştigase grupa E şi implicit calificarea la faza judeţeană, de acesată dată elevii profesorului Claudiu Ionescu au fost cei care au triumfat.

Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Mai aveţi timp să vă înscrieţi în Campionatul Judeţean de futsal

Asociaţia judeţeană de Fotbal Buzău va organiza în perioada 15 decembrie 2018 - 28 februarie 2019 cea de a doua ediţie a Campionatului Judeţean de Futsal, competiţie la care pot participa cluburile afiliate. Înscrierile  se pot face până la luni, 10 decembrie 2018 la secretariatul AJF.

Thumbnail Sărbătoare mare, pe 18 decembrie, în Sala Sporturilor din Râmnicu Sărat. Cu mic, cu mare, începând de la...
Thumbnail Pauza dintre tur şi retur a prilejuit un motiv de sărbătoare pentru majoritatea echipelor de...
Thumbnail Tradiţionalul banchet de final a primii jumătăţi a campionatului reprezintă un moment deosebit, de bucurie şi...
Thumbnail Prezenţă buzoiană la Campionatul Mondial de fotbal feminin care va avea loc anul viitor (7 iunie – 7...
Thumbnail Buzăul este în continuă schimbare, indiferent că vorbim din punct de vedere economic, social,...

Local Breaking News

Facturi mai ieftine de la Compania de Apă

Începând cu 1 ianuarie 2019, cota de TVA pentru serviciile de canalizare operate de Compania de Apă S.A. Buzău scade de la 19% la 9%. În consecinţă, preţul/tariful combinat de apă/canalizare-epurare a scăzut de la 8,15 lei la 7,89 lei.

Citește mai departe...

RECOMANDĂRI PENTRU PROTEJAREA INSTALAŢIILOR INTERIOARE DE ALIMENTARE CU APĂ

Compania de Apă S.A. Buzău face următoarele recomandări tehnice, pentru preîntâmpinarea problemelor legate de riscul de ingheţ al instalaţiilor interioare aferente alimentării cu apă:

Citește mai departe...

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
IMAGE
„Fluieraşii” vor fi sancţionaţi şi pecuniar. Nu vor scăpa nici antrenorii sau delegaţii
Joi, 22 Noiembrie 2018
Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a aprobat în ultima şedinţă o serie de măsuri în ceea ce priveşte sancţiunile... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
„Cocalar de Buzău”, o marcă a fotbalului buzoian recunoscută de TAS
Joi, 12 Octombrie 2017
Buzăul s-a instalat definitiv pe lista ruşinii, după ce de curând Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, în Elveţia, a dat un... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, cel mai tânăr locotenent de Miliţie
Vineri, 08 Septembrie 2017
Probabil puţini cunosc faptul că la vârsta de 19 ani fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, devenea cel mai tânăr locotenent de... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
PAUL MIHALACHE, UN BUZOIAN, LA CURTEA REGELUI FOTBAL
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Cu siguranţă, mulţi iubitori ai fotbalului autohton au observat ”dispariţia”  lui Paul Mihalache, un arbitru promiţător, cu multe... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE
Marina Baboi şi Ovidiu Ionescu, sportivii anului la SCM Gloria Buzău! Handbalul feminin, cea mai...
Vineri, 28 Decembrie 2018
Sportul buzoian a cunoscut în 2018 un adevărat moment de cotitură, bifând unul dintre cei mai buni ani din istoria recentă. Acest lucru n-ar... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE